April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۸۸۸۹
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
0
بانک مرکزی ونزوئلا در اقدامی کارشناسی، ونزوئلا بانک مرکزی ایران را تحقیر کرد.
ونزوئلا بانک مرکزی ایران را تحقیر کرد
درحالیکه ونزوئلایی شدن را مدیران پرادعا و بی کفایت ایرانی به ابزاری برای حمله به رقبا و توجیه بی لیاقتی خود به خصوص در بانک مرکزی تبدیل کرده بودند، بانک مرکزی ونزوئلا که کشورش در تحریم کامل آمریکا قرار دارد توانسته است تورم را مهار کرده و آنرا به کمتر از ۴ درصد برساند، کاری که روسای بانک‌های مرکزی ایران که همه از یک طیف مشخص هستند در ۴۴ سال گذشته حتی یک ماه نتوانسته اند انجام دهند.

نظام بانکی ایران با میدان داری بانک مرکزی و بانک‌های خصوصی اقتصاد کشور را به اغتشاش کشیده و به بهانه تحریم از اعتماد مردم به پول ملی سواستفاده می‌کنند و باعث شده اند ایران تنها کشوری باشد که ۴ دهه پیاپی تورم بالا داشته باشد که خروجی آن بلاوجه شدن بخش واقعی اقتصاد کشور با تلاش کارآفرینان، و اصل شدن سفته بازی و نابودی اخلاق و سرمایه اجتماعی بوده است.

ونزوئلا با ایجاد کوچترین فرصت در گشایش تحریمی و رسیدن تولید نفت به کمتر از ۴۰۰ هزار بشکه در روز توانست نرخ تورم را به کمتر از ۴ درصد برساند که تا پایان سال به ۲ درصد یعنی ۷۵ درصد کمتر از تورم ۸ درصدی آمریکا خواهد رسید. عددی که با مدیریت بانک مرکزی ایران به یک محال در اقتصاد کشور تبدیل شده است.

درحالیکه تولید نفت ایران بیش از ۳ میلیون بشکه در روز است؛ و حوادث سنگین سیاسی مانند کودتای کاپریلس را نیز از سر نگذرانده که دولت وی را آمریکا و تمام کشور‌های اتحادیه اروپا غیر از ایتالیا به رسمیت شناختند و کشور در آستانه کودتای نظامی و پیوستن ارتش به کودتاچیان قرار گرفت.

شکسته شدن شاخ تحریم‌های روسیه در کمتر از ۱۰۰ روز و رسیدن تورم ونزوئلا به کمتر از ۴ درصد باعث حساس شدن مردم ایران به ماجرا شده و آن‌ها را برای وجود مدیریت نابکار در وضعیت بحرانی اقتصادی کشور به یقین رسانیده است. دیگر کسی مهم بودن تحریم را با وجود این شواهد مشخ باور نمی‌کند و باید ریشه بحران اقتصادی سنگین کشور را در وجود مدیران خاص جستجو کرد.

آیا علی صالح آبادی مدیر از راه رسیده بانک مرکزی ایران قصد ندارد به نلسون مرنتس (Nelson Merentes) رئیس بانک مرکزی ونزوئلا زنگ بزند و مشورت بگیرد؟
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: