کد خبر: ۳۷۹۱۸۰
۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۴:۰۰
0
محققان دو گونه جدید از تمساح‌های غول‌پیکر را کشف کرده‌اند که تا ۱۸ میلیون سال پیش در این سیاره پرسه می‌زدند و حتی ممکن است اجداد ما را شکار کرده باشند.
کشف دو گونه تمساح باستانی که اجداد ما را شکار می‌کردند!
طول کروکودیل‌های کوتوله مدرن به ندرت از ۲ متر بیشتر می‌شود، اما تصور می‌شود که کروکودیل‌های کوتوله غول‌پیکر تا ۴ متر رشد داشته‌اند.

دانشمندان دانشگاه آیووا از سال ۲۰۰۷ تعدادی از نمونه‌های تمساح باستانی را در موزه کنیا در نایروبی بررسی کرده‌اند.

پروفسور کریستوفر بروچو، نویسنده مسئول این مطالعه، گفت: «این‌ها بزرگ‌ترین شکارچیانی بودند که اجداد ما با آن‌ها روبرو شده‌اند.»

پروفسور بروچو توضیح داد: «آن‌ها شکارچیانی فرصت‌طلب بودند؛ درست مانند تمساح‌های امروزی. برای انسان‌های باستانی بسیار خطرناک بود که برای نوشیدن آب به سمت رودخانه بروند. آن‌ها چیزی شبیه به یک پوزخند بزرگ داشتند که واقعا خوشحال به نظر می‌رسیدند، اما در کوچک‌ترین فرصت می‌توانستند انسانی را از پا درآورند»

گونه کینیانگ در اوایل تا اواسط دوره میوسن در دره ریفت آفریقای شرقی، بخش‌هایی از کنیا کنونی زندگی می‌کرده است. آن‌ها بیشتر وقت خود را به جای آب در جنگل سپری کردند و در کمین شکار بودند.

کشف گونه جدید پس از تجزیه و تحلیل جمجمه یک نمونه کینیانگ صورت می‌گیرد.

محققان شواهدی یافتند که نشان می‌دهد خزندگان عظیم‌الجثه برای حدود سه میلیون سال فعال بودند، در حالی که منطقه آن‌ها در شرق آفریقا عمدتا توسط جنگل‌ها پوشیده شده بود.

با این حال، در پایان یک دوره به خصوص گرم به نام آب و هوای میوسن در حدود ۱۵ میلیون سال پیش، به نظر می‌رسید که هر دو گونه به طور مرموزی از بین رفته‌اند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: