April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۹۴۱۱
۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۰
0
ماموریت ناسا برای بازدید از یک سیارک فلزی که قرار بود تابستان امسال با فضاپیمایی به نام Psyche انجام شود، با موانعی مواجه شد.
پرتاب فضاپیمای Psyche ناسا تا سال ۲۰۲۳ به تعویق افتاد
ماموریت ناسا برای بازدید از یک سیارک فلزی از طریق فضاپیمایی به نام Psyche با موانعی مواجه شده و پرتاب آن تا سال ۲۰۲۳ به تعویق افتاده است. این ماموریت که قرار بود تابستان امسال انجام شود، به دلیل مشکلات نرم افزاری در فضاپیما با معضلاتی مواجه شد.

به گزارش digitaltrends، قبل‌تر در ماه مه، در حین آزمایش، مشکلات فنی دیگری در فضاپیما پیدا شد و ناسا تأیید کرد که پرتاب برنامه ریزی شده را تا سپتامبر ۲۰۲۲ به تعویق می‌اندازد. ناسا از آن زمان گفته است که این مشکل ناشی از شبیه ساز‌های بستر آزمایشی است. مشکل بستر آزمایش اکنون برطرف شده است، اما مدت زمانی برای اجرای این تعمیر صرف شد که در آزمایش‌های بعدی این فضاپیما تاثیر گذاشت.

توماس زوربوخن، معاون مدیر اداره ماموریت علمی ناسا، در بیانیه‌ای گفت: "ناسا هزینه‌ها و تعهدات پروژه‌ها و برنامه‌های خود را بسیار جدی می‌گیرد. ما در حال بررسی گزینه‌هایی برای انجام این ماموریت هستیم و در ماه‌های آینده تصمیم‌گیری در مورد مسیر پیش رو گرفته خواهد شد".

فضاپیما ناسا
جزئیاتی از ماموریت فضاپیما Psyche

قرار است این فضاپیما در سفر خود به یک سیارک، واقع در کمربند اصلی سیارک بین مریخ و مشتری، از کنار مریخ عبور کند تا از گرانش آن برای ادامه مسیر کمک بگیرد، اما مریخ و زمین فقط در زمان‌های خاصی می‌توانند کمک کننده باشند؛ بنابراین تاریخ پرتاب اوت ۲۰۲۲ انتخاب شد تا به فضاپیما اجازه دهد از مریخ عبور کند و در سال ۲۰۲۶ به سیارک برسد.

اکنون، پرتاب باید در یک زمان دیگری انجام شود؛ ناسا می‌گوید ممکن است در سال ۲۰۲۳ یا ۲۰۲۴ باشد. با این حال، این امر ورود سفینه به سیارک را به ترتیب تا سال ۲۰۲۹ یا ۲۰۳۰ به تاخیر می‌اندازد.

لوری لشین، مدیر JPL (آزمایشگاه رانش جت ناسا)، گفت: "پرواز به یک سیارک غنی از فلز دوردست، با استفاده از مریخ دقت باورنکردنی می‌طلبد. صد‌ها نفر تلاش قابل توجهی برای این فضاپیما انجام داده اند و این کار همچنان ادامه خواهد داشت، زیرا نرم افزار پیچیده پرواز به طور کامل آزمایش و ارزیابی می‌شود. تصمیم برای به تاخیر انداختن پرتاب آسان نبود، اما تصمیم درستی است".
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: