April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
صورت‌های مالی آبی‌های جاده مخصوص در سال گذشته نشان می‌دهد
کد خبر: ۳۷۹۵۰۹
۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲
0
بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو با برند پژو در سال ۱۴۰۰ برای مشتریان فاکتور شد.
درآمد عجیب ایران خودرو از فروش برند پژو
صورت‌های مالی منتشر شده ایران خودرو در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد این خودروساز در سال ۱۴۰۰ حول و حوش ۲۹۷ هزار و ۷۰۰ دستگاه انواع محصولات خود با برند پژو را تولید کرده است. اما آبی‌های جاده مخصوص بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو با برند این خودروساز فرانسوی را برای مشتریان خود فاکتور کردند. بررسی سبد محصولاتی ایران خودرو نشان می‌دهد خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص در سبد محصولاتی خود انواع پژو ۲۰۶، پژو ۲۰۷ و پژو پارس را تولید می‌کند. (تیراژ تولید و فروش پژو ۲۰۰۸ جداگانه محاسبه می‌شود)

ایران خودرویی‌ها از فروش حدود ۳۰۰ هزار دستگاه از محصولات گروه پژو حدود ۴۰ هزار و ۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ درآمد کسب کردند. آبی‌های جاده مخصوص به طور میانگین هر دستگاه خودرو با برند پژو را حدود ۱۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای مشتریان فاکتور کردند. اما برای تولید این تعداد از محصولات خود با برند پژو بیش از ۴۶ هزار و ۸۹۳ میلیارد تومان هزینه کردند. به عبارت دیگر غول آبی جاده مخصوص در فروش گروه پژو نه تنها سودی به جیب نزده بلکه حدود ۶ هزار و ۸۴۱ میلیارد تومان نیز زیان در کارنامه خود ثبت کرده است. با توجه به زیان کسب شده این خودروساز به طور متوسط روی تولید هر دستگاه خودرو با برند پژو حدود ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ضرر داده است.

ایران خودرویی‌ها سال ۹۹ نیز از محل عرضه نزدیک به ۳۳۶ هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو با برند پژو بیش از هشت هزار و ۵۹۴ میلیارد تومان زیان در کارنامه خود ثبت کردند. در سال ۹۹ به طور میانگین هر دستگاه خودرو با برند پژو حدود ۸۷ میلیون تومان برای مشتریان فاکتور شد. خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص با اهرم کاهش تیراژ و افزایش قیمت طس سال گذشته توانست حول و حوش هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان از زیان خود را در فروش گروه پژو کاهش دهد. اما آمار‌های فروش نشان می‌دهد ایران خودرویی‌ها همچنان طی سال ۱۴۰۰ در تولید محصولات خود با این برند زیان را تجربه کردند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: