April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۹۶۳۱
۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰
0
بازار سرمایه در آخرین هفته از خرداد ماه با افت و خیز‌های فراوانی همراه بود که در این گزارش می‌خوانید.
نگاهی به بازار بورس تهران در هفته‌ای که گذشت
در معاملات روز شنبه چهارم تیر ماه، شاخص کل بورس پایتخت با ریزش ۱۳ هزار و ۵۹ واحدی نسبت به روز چهارشنبه به رقم یک میلیون و ۵۲۰ هزار و ۳۳۴ واحد رسید. اما شاخص هم وزن بورس با رشد ۳۶۶ واحدی در سطح ۴۲۲ هزار و ۶۵۹ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) ۸۶ واحد پائین آمد و در سطح ۲۰ هزار و ۵۸۴ واحد قرار گرفت. ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای هشتمین روز متوالی منفی شد و ۳۰۵ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد. در معاملات روز شنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۳۳ میلیارد تومان بود. پس از شپنا، نماد‌های فولاد (شرکت فولاد مبارکه) و فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. گروه‌های فلزات اساسی و محصولات شیمیایی بیشترین خروج پول حقیقی را در اولین روز معاملاتی هفته داشتند.

در معاملات روز یکشنبه پنجم تیر ماه، شاخص کل بورس پایتخت با ریزش ۱۸ هزار و ۹۸۵ واحدی نسبت به روز شنبه به رقم یک میلیون و ۵۰۱ هزار و ۳۴۸ واحد رسید. اما شاخص هم وزن بورس با افت ۴ هزار و ۹۷۵ واحدی در سطح ۴۱۷ هزار و ۶۸۴ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) ۲۳۶ واحد پائین آمد و در سطح ۲۰ هزار و ۳۴۷ واحد قرار گرفت. ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای نُهمین روز متوالی منفی شد و ۵۳۱ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که بیشترین رقم در ۶ روز کاری اخیر است. در معاملات روز یکشنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۳۲ میلیارد تومان بود. پس از شپنا، نماد‌های فولاد (شرکت فولاد مبارکه) و شبندر (شرکت پالایش نفت بندرعباس) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

در معاملات روز دوشنبه ششم تیر ماه، شاخص کل بورس پایتخت با افزایش ۲ هزار و ۷۴۱ واحدی نسبت به روز یکشنبه به رقم یک میلیون و ۵۰۴ هزار و ۸۱ واحد رسید. اما شاخص هم وزن بورس با افت ۳۸۸ واحدی در سطح ۴۱۷ هزار و ۲۹۵ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) ۲ واحد بالا آمد و در سطح ۲۰ هزار و ۳۵۰ واحد قرار گرفت. شرکت فولاد خورستان که سهام آن با نماد فخوز در بورس تهران خرید و فروش می‌شود، هدف حمله سایبری قرار گرفت و در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «بدنبال تهاجمات سایبری علیه شرکت فولاد خوزستان و بنابر ارزیابی کارشناسان ذیربط، شرکت فولاد خوزستان بدلایل معضلات فنی قادر به ادامه فعالیت نبوده و تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود.» گفته می‌شود شرکت‌های فولاد مبارکه و فولاد هرمزگان نیز هدف حمله سایبری بوده‌اند. امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای دهمین روز متوالی منفی شد و ۳۴۹ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد.

در معاملات روز سه شنبه هفتم تیر ماه، شاخص کل بورس با ۱۰ هزار و ۳۶۰ واحد افزایش تا رقم یک میلیون و ۵۱۴ هزار واحد صعود کرد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز امروز روندی صعودی داشت و با ۳ هزار و ۷۹۷ واحد افزایش در رقم ۴۲۱ هزار و ۹۲ واحد ایستاد. معامله گران این بازار با انجام ۳۷۴ هزار معامله ارزش معاملات را به ۴۶ هزار و ۱۸۴ میلیارد ریال رساندند. پتروشیمی نوری، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، سرمایه گذاری تامین اجتماعی و کشتیرانی جمهوری اسلا می‌ایران نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند. شاخص کل فرابورس هم با ۸۸ واحد افزایش به ۲۰ هزار و ۴۳۸ واحد رسید. در این بازار ۲۱۸ هزار معامله به ارزش ۵۷ هزار و ۹۴۷ میلیارد ریال انجام شد. پتروشیمی زاگرس، پلیمر آریاساسول، بهمن دیزل و بیمه پاسارگاد نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل معدنی و صنعتی گل گهر نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر منفی را روی فرا بورس گذاشتند.

در معاملات روز چهارشنبه هشتم تیر ماه، شاخص کل بورس پایتخت با کاهش ۷۱۶ واحدی نسبت به روز سه‌شنبه به رقم یک میلیون و ۵۱۳ هزار و ۷۱۷ واحد رسید. شاخص هم وزن بورس نیز با رشد ۳۸۸ واحدی در سطح ۴۲۱ هزار و ۴۸۱ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) ۲۷ واحد پائین آمد و در سطح ۲۰ هزار و ۴۱۱ واحد قرار گرفت. در معاملات تعداد نماد‌های سبز و قرمز بازار سهام تقریبا برابر بود، اما نماد‌های کوچک و متوسط عمدتا سبزپوش بودند و بزرگان افت قیمت داشتند. ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای دوازدهمین روز متوالی منفی شد و ۴۳۶ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز گذشته افزایش ۶۷ درصدی داشته است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: