کد خبر: ۳۸۰۲۷۳
۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰
0
به گفته آژانس بین المللی انرژی (IEA)، کشور چین محل اصلی ۱۰ تامین کننده برتر تجهیزات تولید PV خورشیدی (فتوولتائیک) در جهان است.
تسلط چین بر زنجیره تامین پنل خورشیدی اروپا، آمریکا و ژاپن
آژانس بین المللی انرژی (IEA) در آخرین گزارش خود اعلام کرد که ظرفیت تولید جهانی PV خورشیدی (فتوولتائیک) در دهه گذشته به طور فزاینده‌ای از اروپا، ژاپن و آمریکا به چین منتقل شده است.

به گزارش india، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در مورد زنجیره‌های تامین جهانی PV خورشیدی (فتوولتائیک) می‌گوید: چین بیش از ۵۰ میلیارد دلار در ظرفیت تامین PV (فتوولتائیک) جدید خورشیدی سرمایه گذاری کرده است که این مقدار ده برابر بیشتر از اروپا است. همچنین چین از سال ۲۰۱۱ توانسته بیش از ۳۰۰هزار شغل جدید در زنجیره تولیدی PV خورشیدی ایجاد کند.

امروزه سهم چین در تمام مراحل تولید پنل‌های خورشیدی (مانند پلی سیلیکون، شمش، ویفر، سلول و ماژول) از ۸۰ درصد فراتر رفته است که این مقدار دو برابر بیشتر از تقاضای جهانی به PV خورشیدی است.

پنل خورشیدی

در گزارش آژانس بین المللی انرژی (IEA) آمده است که کشور چین نقطه اصلی ۱۰ تامین کننده برتر تجهیزات تولید PV خورشیدی در جهان است. سیاست‌های صنعتی چین با تمرکز بر PV خورشیدی به‌عنوان یک بخش استراتژیک و تقاضای رو به رشد داخلی، موجب صرفه‌جویی در تولیدشده و از نوآوری مستمر در سراسر زنجیره تأمین نیرو حمایت می‌کند. سیاست چین به PV خورشیدی کمک می‌کند تا به مقرون به صرفه‌ترین فناوری تولید برق در بسیاری از نقاط جهان تبدیل شود.

پانل خورشیدی

طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی (IEA)، ظرفیت جهانی برای تولید ویفر‌ها و سلول‌ها که عناصر کلیدی PV خورشیدی هستند و برای مونتاژ آن‌ها در صفحات خورشیدی به عنوان ماژول‌ها شناخته می‌شوند، در پایان سال ۲۰۲۱ از تقاضای مورد نیاز فراتر رفته است. علاوه بر این، سرمایه‌گذاری‌های چینی در مالزی و ویتنام نیز این کشور‌ها را به صادرکننده عمده محصولات PV (فتوولتائیک) تبدیل کرده است. همچنین ارزش کل تجارت جهانی مرتبط با PV از جمله پلی سیلیکون، ویفرها، سلول‌ها و ماژول‌ها در سال ۲۰۲۱ از ۴۰ میلیارد دلار فراتر رفت که این مقدار نسبت به سال ۲۰۲۰ بیش از ۷۰ درصد افزایش داشته است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: