کد خبر: ۳۸۰۷۲۸
۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۰
0
لباس‌های هوشمند تا سال ۲۰۳۰ به جریان اصلی بازار پوشاک تبدیل خواهند شد.
لباس‌های هوشمند احتمالا تا سال ۲۰۳۰ در بازار‌ها عرضه می‌شوند
متخصصان انستیتوی فناوری ماساچوست (ایالات متحده آمریکا) ماده بافته‌ای ساخته اند که می‌تواند در لباس‌های هوشمند استفاده شود. به گزارش اسپوتنیک به نقل از مقاله منتشر شده در سایت انستیتوی فناوری ماساچوست، مواد مهندسی شده ۳ DKnITS محکم به بدن می‌چسبد تا حرکت و وضعیت بدن فرد را دقیقاً ثبت کند. محققان دانشگاه ماسوچست از چندین حسگر فشار بافته شده در پارچه‌های بافتنی چند لایه استفاده کردند. منسوجات به دست آمده را می‌توان در تولید لباس‌های هوشمند استفاده کرد.

برای تولید پارچه هوشمند، محققان از یک دستگاه بافندگی دیجیتال استفاده کردند که لایه‌هایی از پارچه را با ردیف‌هایی از نخ‌های استاندارد و کاربردی می‌بافد. پارچه بافتنی چند لایه از دو لایه پارچه بافتنی رسانا تشکیل شده است که در اطراف یک ماده پیزومقاومت قرار گرفته است که هنگام فشرده شدن مقاومت آن تغییر می‌کند. سپس اطلاعات جمع آوری شده توسط ۹۶ حسگر توسط شبکه عصبی تفسیر می‌شود. پوشاک و کفش‌های دارای حسگر یکپارچه که اطلاعات بیومتریک و سایر مجموعه‌های داده را به فرد انتقال می‌دهد تا سال ۲۰۳۰ قیمت آن به بیش از ۴ میلیارد دلار خواهد رسید.

لباس‌های هوشمند تولید شده را افراد علاقه‌مند به ورزش و تناسب اندام می‌توانند استفاده کنند. با این حال صنایع ورزشی، مراقبت‌های بهداشتی و نظامی در سال‌های آینده به کاربران مصرف کننده اصلی این لباس‌ها تبدیل خواهند شد و این صنعت تا سال ۲۰۲۳ از مرز یک میلیارد دلار عبور خواهد کرد.

تا سال ۲۰۳۰ لباس‌ها هوشمند خواهد شد

پیشرفت در زمینه‌هایی مانند منسوجات الکترونیکی، هوش مصنوعی (AI)، ردیابی حرکت باعث رشد بازار پوشاک هوشمند خواهد شد. همه‌گیری کووید-۱۹ هم از نظر محموله‌ها و هم از نظر درآمد به بازار پوشاک هوشمند ضربه زده است. با این حال، تأثیر آن محدود بوده، زیرا لباس‌های هوشمند در مراحل اولیه توسعه هستند و بازار در سال ۲۰۲۱ بهبود خواهد یافت. به ویژه آن‌هایی که توانایی‌های مراقبت‌های بهداشتی و تناسب اندام دارند.

در آغاز سال ۲۰۲۲، دانشمندان آمریکایی نمونه اولیه یک دماسنج قابل انعطاف را ساختند که می‌تواند در لباس‌های هوشمند استفاده شود. دماسنج جدید می‌تواند دمای ۲۰۰ تا منفی ۱۰۰ درجه سانتیگراد را اندازه گیری کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: