April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۱۴۵۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۰
0
آزمایشگاه فضایی چین قرار است به توسعه ایستگاه فضایی این کشور کمک کند.
فضانوردان در آزمایشگاه فضایی چین شروع به کار می‌کنند
به گفته آژانس فضایی سرنشین دار چین، فضانوردان چینی در ماموریت Shenzhou XIV کار خود را در آزمایشگاه فضایی Wentian آغاز کرده اند. این آژانس در یک خبر کوتاه در روز دوشنبه گفت که خدمه این ماموریت Shenzhou XIV چن دونگ" (Chen Dong) فرمانده ماموریت و سرهنگ ارشد، لیو یانگ (Liu Yang) سرهنگ ارشد و کای شوژ (Cai Xuzhe) هستند.

به گزارش chinadaily، چن اولین کسی بود که وارد ونتیان شد و لیو و کای پس از او وارد این آزمایشگاه فضایی شدند. چن در یک ویدئو گفت که آزمایشگاه فضایی به دومین محل زندگی و کار تیمش در مدار تبدیل شده است و ورود آن نشانگر گامی جدید در برنامه ایستگاه فضایی کشور چین است. کای نیز در ویدیوئی گفت که فضانوردان برای استفاده بهینه از ایستگاه فضایی سخت کار خواهند کرد.

در روز‌های آینده، چن و هم تیمی‌هایش با کنترل‌کننده‌های زمینی کار خواهند کرد تا وضعیت مداری تیانگونگ (ایستگاه فضایی چین) را تنظیم کنند. اولین جزء آزمایشگاهی ایستگاه تیانگونگ، ونتیان، بعدازظهر یکشنبه توسط یک راکت سنگین باربری به نام لانگ مارس ۵ B از مرکز پرتاب فضایی ونچانگ در استان هاینان به فضا پرتاب شد. این وسیله نقلیه از سه بخش اصلی تشکیل شده است: یک محفظه کار خدمه، یک کابین قفل هوا و یک ماژول خدمات بدون فشار.

فضانوردان چینی

این آزمایشگاه فضایی با وزن ۲۳ تن، ۱۷.۹ متر ارتفاع دارد که تقریباً معادل یک ساختمان مسکونی شش طبقه است و قطر آن ۴.۲ متر است. به گفته طراحان آکادمی فناوری فضایی چین، این بزرگترین و سنگین‌ترین فضاپیمایی است که چین تا به حال ساخته است و همچنین این فضاپیما سنگین‌ترین سفینه فضایی خودکششی جهان در حال خدمت است. برنامه ریزان ماموریت گفتند که آزمایشگاه دوم ایستگاه تیانگونگ، توسط یک Long March ۵ B از Wenchang در ماه اکتبر انجام خواهد شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: