April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۲۰۵۴
۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۰
0
معاون امور مجلس وزارت ارتباطات تاکید کرد به خاطر سابقه بیشتر ایران در برابر تحریم‌ها، ایران می‌تواند به روسیه در زمینه تولیدات فناورانه بومی کمک کند.
ایران می‌تواند در تولیدات حوزه فناوری به روسیه کمک کند
«رضا باقری اصل»، معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: «که فناوری بلاکچین و رمزارز‌ها می‌تواند برای کشور‌های تحریم شده بسیار کاربردی باشد.»

وی همچنین با شاره سابقه بیشتر ایران در برابر تحریم‌ها عنوان کرد که به خاطر سابقه بیشتر ایران در برابر تحریم‌ها، ایران می‌تواند به روسیه در این زمینه کمک کند و در زمینه فناوری اطلاعات تبادل اطلاعات وجود داشته باشد.

باقری اصل، با اشاره بر اینکه بلاکچین از فناوری‌هایی است که باید به مضرات آن به دقت نگاه کرد تا امکان رشد و توسعه آن گرفته نشود گفت:

«رمزارز‌ها در مواقع تحریم هم بسیار کاربردی هستند. در برهه‌ای از زمان تحریم‌ها ما رسما برگشته بودیم به عصر حجر تا بتوانیم مبادلات خود را انجام دهیم، ولی حالا با این رمزارز‌ها دوباره توانستیم تحریم‌ها را به بهترین شکل دور بزنیم. تجربه ایران نسبت به این پدیده تحریم‌ها از روسیه بیشتر است چرا که هر روز تحریم‌های ما بیشتر می‌شود و از اول انقلاب نیز این تحریم‌ها همراه ما بوده است. از همین رو حس میکنم تجربه‌های خوب و دقیقی در این مورد داریم که می‌توانیم به روسیه که به تازگی دچار این تحریم‌ها شده انتقال دهیم. باید گفت هیچ فناوری در دنیا نیست که در ایران مشابهش وجود نداشته باشد و می‌توانیم در این کار به روسیه کمک کنیم.»

باقری اصل همچنین با توجه به اینکه در سند تحول دولت بخشی به نام رمزارزش‌ها وجود دارد که نشانگر توجه دولت به دارایی‌های دیجیتال است افرود: «در ایران قانون گذاری در این مورد شده و وزرای دولت در این راه مشارکت کردند و مصوبه‌های مربوط به ماینینگ در کشور به زودی در مجلس نیز تایید خواهد شد.»

وی تاکید داشت: کارگروه‌های ویژه‌ای برای تسهیل شدن همه امور درست شده است. از جمله موضوع دارایی‌های دیجیتال که هم در ستاد سیاسی اقتصادی دولت پیش میرود و هم در مجلس تا با اتحاد این دو سند، جنبه‌های زیست بومی دارایی‌های دیجیتال به تعیین شود. ما میتوانیم این صنعت را خیلی زود به صنعت رسمی تبدیل کنیم.»

باقری اصل در انتهای سخنان خود اعلام آمادگی کرد که ایران و روسیه و ترکیه و سایر کشور‌ها باید در برابر دیپلماسی سایبری که دولت آمریکا آن را ایجاد کرده بایستند و در همین خصوص تصریح کرد:

«رویکردی که آمریکا برای دولت سایبری و دیپلماسی سایبری دارد ایجاب میکند که ما اتحاد دیپلماسی بین ما و روسیه و ترکیه باید شکل بگیرد تا از ظرفیت‌های سایبری استفاده کنیم و آن‌ها ما را به عنوان قدرت سایبری میشناسند. باید از این ظرفیت استفاده کرد. همانطور که روسیه می‌تواند در ایران شرکت‌هایی تاسیسی کند و دانش را انتقال دهد، ما هم میتوانیم در روسیه شرکت‌هایی را تأسیس کنیم تا تبادل تکنولوژی داشته باشیم.»

در همین راستا «عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اواخر تیرماه به مسکو سفر کرد و در سفر خود به روسیه با مسئولان مرکز ملی راهبری ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی روسیه (Roskomnadzor) دیدار و همچنین با رسانه‌ها و خبرگزاری‌های روسی گفتگو داشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: