کد خبر: ۳۸۲۲۰۸
۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵
0
بی وزنی در فضا باعث شده است که استفاده برخی از محصولات غذایی در فضا ممنوع شود.
چرا فضانوردان نمی‌توانند در فضا پیتزا درست کنند؟
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) در ارتفاع متوسط ​​حدود ۴۰۲ کیلومتری از زمین می‌چرخد، بنابراین اینطور نیست که فضانوردان بتوانند با یک پیتزا فروشی تماس بگیرند. البته، در سال ۲۰۰۱ رستوران زنجیره‌ای پیتزا هات، اولین پیتزا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاد، اما این یک کار بزرگ و استثنائی بود و رسیدن آن بیشتر از ۳۰ دقیقه طول کشید.

به گزارش slashgear، باید توجه کرد که تعدادی از چیز‌ها وجود دارد که فضانوردان نمی‌توانند در حین محصور شدن در ایستگاه فضایی بین المللی آن‌ها را مصرف کنند. الکل، بستنی، نان و هر چیزی که شکننده باشد در لیست ممنوعه قرار می‌گیرند؛ بنابراین می‌توان فرض کرد که خمیر پیتزا نیز در دسته نان‌ها قرار می‌گیرد. بی وزنی فضا همراه با خطر ناشی از حرکت چیز‌های کوچک در محیط همراه است. حرکت چیز‌های کوچک باعث وارد شدن آن‌ها به چشم‌ها، دریچه‌های هوا، یا تجهیزات الکترونیکی گران قیمت می‌شود.
برنامه ناسا برای ایجاد چاپگر‌های سه بعدی در فضا

در سال ۲۰۱۳، ناسا بودجه‌ای را به یک کسب و کار کوچک در آستین، تگزاس برای توسعه چاپگر مواد غذایی سه بعدی تخصیص داد. شرکت تحقیقاتی سیستم‌ها و مواد (SMRC) می‌خواست ماشینی بسازد که بتواند غذا درست کند. دستگاه SMRC می‌تواند با مخلوط کردن مغذی‌های پودری (یعنی پروتئین و نشاسته) با روغن یا آب غذا درست کند. در این فرایند غذا می‌تواند با ریز مغذی ها، طعم‌ها و بو‌ها ترکیب شود و سپس مانند یک چاپگر جوهر افشان اسپری شود.

پیتزا در فضا

یکی از اولین دستور العمل‌های این دستگاه چاپ پیتزا به صورت لایه‌ای بود که از خمیر شروع می‌شد، سپس سس مواد مختلف روی آن قرار می‌گرفت. در سال ۲۰۱۷، ناسا برای خدمه اکسپدیشن ۵۳ مقدار زیادی لوازم پیتزا، از جمله خمیر بوبولی از پیش ساخته شده، فرستاد که طعم آن متفاوت از پیتزا‌های معمولی موجود در فضا است.

دستور پخت پیتزا فضایی محدود به خمیر‌ها و سس‌هایی است که می‌توان آن‌ها را روی خمیر پخته نشده و از پیش ساخته شده پخش کرد همچنین مواد باید بتوانند به سس‌هایی که استفاده شده اند بچسبند. علاوه بر این، برای نگه داشتن همه چیز​​در طول تمام کار‌های آماده سازی، به کار گروهی زیادی میان فضانوردان نیاز است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: