April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۲۶۰۵
۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
0
پست بانک ایران شیوه نامه اجرایی تامین مالی کشاورزی قراردادی را به شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ کرد.
پست بانک ایران شیوه نامه اجرایی تامین مالی کشاورزی را ابلاغ کرد
بخشنامه شیوه نامه اجرایی تامین مالی کشاورزی قراردادی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طرف اداره کل اعتبارات پست بانک ایران به مدیریت شعب استان‌ها، مناطق و شعب بانک در سراسر کشور ابلاغ شد. به گزارش “فرازنیوز” بر طبق بخشنامه ۰۱/۸۷۲۴۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۸، تامین مالی در کشاورزی قراردادی مشتمل بر پرداخت به تولیدکنندگان برای کشت و تهیه نهاده‌های تولید، پرداخت به مجری با هدف تکمیل زنجیره ارزش، خرید نهاده‌ها، مواد اولیه، ماشین آلات و اقدامات توسعه‌ای و پرداخت در جهت ارائه خدمات آموزشی، فنی، توسعه‌ای، دانش‌بنیان و تحقیقاتی برای ایجاد ارزش افزوده در طرح است.
 
بر این اساس، متقاضی اجرای کشاورزی قراردادی، درخواست خود را به وزارت جهاد کشاورزی اعلام و پس از تایید توسط وزارت به موسسه اعتباری معرفی می‌شود و موسسه اعتباری موظف است قبل از ارائه هرگونه تسهیلات به مجری طرح، نسبت به اعتبارسنجی مجری طرح در چارچوب مقررات مربوطه و همچنین بررسی فنی، اقتصادی و مالی طرح اقدام کند.
 
همچنین به منظور استفاده از تسهیلات برای تامین مالی سرمایه در گردش طرح‌های کشاورزی قراردادی، مجری باید جزئیات کامل طرح از جمله مشخصات و سوابق مجری، نوع فعالیت، شیوه اجرا، مشخصات محصول، قیمت خرید محصول، شرایط و زمان پرداخت و تسویه بدهی به تولیدکننده، میزان تسهیلات مورد نیاز و همچنین رونوشت قرارداد موضوع کشاورزی قراردادی فیمابین مجری و تولیدکننده را به موسسه اعتباری ارائه کند و موسسه اعتباری موظف است تمامی اقدامات لازم را برای اطمینان از صوری نبودن موضوع قرارداد، احراز واقعی بودن آن و ثبت تعهدات در سامانه سمات بانک مرکزی ج. ا. ا، را با رعایت مفاد آیین‌نامه تسهیلات، تعهدات کلان و رعایت سایر ضوابط و مقررات انجام دهد.
 
بر اساس این گزارش، «کشاورزی قراردادی» روشی از تولید است که از طریق آن، تولیدکننده اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی که به صورت مستقیم یا از طریق تشکل تولیدی معین، بر اساس قرارداد با مجری طرح، به تولید محصولات کشاورزی اقدام می‌کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: