کد خبر: ۳۸۲۷۷۴
۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۰
0
نودل غذای پرطرفداری است، اما مصرف زیاد آن می‌تواند مضراتی زیادی برای سلامت افراد داشته باشد.
از خوردن زیاد نودل بپرهیزید
نودل یک غذای سریع، ارزان و خوشمزه است که سیرکنندگی خوبی هم دارد. برای همین شاید انتخاب خیلی از ما برای وعده‌های غذای اصلی باشد. انواع مختلفی از این غذا با طعم‌های متفاوت به شکل فوری در بازار عرضه می‌شود، اما این غذای آسان، مضراتی دارد که شاید اگر آن‌ها را بدانید، اشتیاق خوردن نودل در شما کور شود.

حاوی مواد نگهدارنده مضر
هیدروکسی آنیزول بوتیله (BHA) و t-butylhydroquinone (TBHQ مواد نگهدارنده اصلی هستند که به نودل‌های فوری اضافه می‌شوند تا از گندیدگی جلوگیری کنند و آن‌ها را برای مدت طولانی تری قابل استفاده نگه دارند. BHA به عنوان یک عامل سرطان زا برای انسان شناسایی شده و می‌تواند سیستم غدد درون ریز را مختل کند.

خطر افزایش ابتلا به بیماری قلبی
نودل‌های فوری سرشار از نمک و در نتیجه سرشار از سدیم هستند. سدیم اضافی با فشار خون بالا و درنتیجه بیماری‌های قلبی و سکته مرتبط است. بر اساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ در مجله آمریکایی Hypertension منتشر شد، مصرف زیاد سدیم در رژیم غذایی به عنوان یک عامل اصلی در نرخ بالای مرگ و میر شناخته می‌شود.

فاقد هرگونه مواد مغذی و عامل چاقی
جوانه گندم و سبوس که بخش‌های مغذی آرد هستند، در فرایند تولید آرد تصفیه شده حذف می‌شوند. تنها چیزی که باقی می‌ماند کربوهیدرات‌های فاقد مواد مغذی به شکل نشاسته است. کربوهیدرات‌ها سطح قند خون را در بدن شما افزایش می‌دهند و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت را بالا می‌برند.

مصرف زیاد نودل فوری می‌تواند خطر قند اضافه در جریان خون را افزایش دهد. بدن شما به تدریج قند اضافی را به چربی تبدیل و آن را برای استفاده بعدی ذخیره می‌کند که این می‌تواند عامل چاقی باشد.

خطر بروز سندروم رستوران چینی
برخی از نودل‌های فوری از MSG به عنوان یک عنصر در طعم دهنده‌ها استفاده می‌کنند. داده‌های بهداشت و تغذیه از ۱۰۹۵ بزرگ سال بالغ چینی که در طول سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۶ جمع آوری شده اند، نشان داد افزایش مصرف MSG در طول سال با اضافه وزن ارتباط دارد. اگر چه FDA معتقد است که MSG یک افزودنی امن است، اما آثار مضر آن هنوز در بین پژوهشگران مورد بحث است. از دهه ۱۹۶۰، افرادی که به طور منظم غذا‌های آسیایی غنی از MSG مصرف می‌کردند، سردرد‌های شدید، بی حسی دهان و گردن، درد قفسه سینه و تعریق بیش از حد را گزارش کردند. این گروه از علایم در نهایت به عنوان «سندروم رستوران چینی» شناخته شده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: