کد خبر: ۳۸۲۹۶۴
۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۴
0
هفته نامه پزشکی لنست در گزارشی اعلام کرد تاکنون ۸۲ مورد ابتلای کودکان زیر پنج سال به یک بیماری ویروسی موسوم به "آنفلوآنزای گوجه فرنگی" در هند به ثبت رسیده که نگرانی‌های جدیدی را در این کشور به وجود آورده است.
اولین مورد ابتلا به این ویروس در تاریخ شش مه سال جاری میلادی (۲۰۲۲) در ایالت "کرالا" در هند شناسایی شده که از آن تاریخ تاکنون ۸۲ کودک به آن مبتلا شده اند.

آنفلوآنزای گوجه فرنگی که به "تب گوجه فرنگی" نیز معروف است به دلیل اینکه منجر به بروز تاول‌های قرمز و دردناکی در سراسر بدن می‌شود، با این نام شناخته شده است. این تاول‌ها همچنین شبیه تاول‌هایی است که ویروس آبله میمونی در بدن بزرگسالان به وجود می‌آورد.

بر اساس گزارش هفته نامه پزشکی لنست، آنفلوآنزای گوجه فرنگی یا تب گوجه فرنگی پس از ابتلای کودکان زیر پنج سال به این ویروس در هند گسترش یافت. همچنین از آنجایی که سیستم ایمنی بزرگسالان به طور کلی قوی‌تر از سیستم ایمنی کودکان است، این عفونت در آن‌ها به ندرت تشخیص داده می‌شود.

علائم آنفلوآنزای گوجه فرنگی شبیه علائم کووید۱۹ است و معمولاً با بدن درد، تب و خستگی شروع می‌شود. علائم دیگر این بیماری نیز عبارتند از: تورم مفاصل، حالت تهوع، اسهال، کم آبی بدن، درد مفاصل و تب بالا.

با این حال تعداد کمی از افراد مبتلا به این بیماری ایجاد بثورات روی پوست خود را گزارش کرده اند.

بر اساس گزارش لنست، این بیماری همچنین می‌تواند از اثرات بعدی بیماری‌هایی مانند تب دنگی باشد.

در حال حاضر، این بیماری به عنوان یک عفونت ویروسی درمان می‌شود و گزارش هفته نامه پزشکی لنست در مورد این بیماری نشان داد که داروی خاصی برای درمان آن وجود ندارد.

همچنین در این گزارش آمده است که این آنفلوآنزا «خودمحدودکننده» است با این حال گفته شده که می‌بایست آن را جدی گرفت.

به گزارش ایندیا تودی، هفته نامه پزشکی لنست همچنین قرنطینه فرد مبتلا، استراحت و استفاده زیاد از مایعات را برای درمان این بیماری عنوان کرده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: