کد خبر: ۳۸۲۹۶۶
۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۳:۰۰
0
فضانوردان ایستگاه فضایی تصویری از زمین به اشتراک گذاشتند که در آن شفق قطبی نمایی سبز رنگ از سیاره ما ایجاد کرده است.
تصویر خیره‌کننده از شفق قطبی که تا به حال ندیده‌اید
اخیرا «باب هاینز» فضانورد ناسا، تصویری شگفت‌انگیز از شفق‌های دوردست به ثبت رسانده است. هاینز که به عنوان خدمه ماموریت «SpaceX Crew-۴» در فروردین ماه به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسید، در توییت خود نوشت: «از فعالیت‌های اخیر خورشید که منجر به شفق قطبی و چنین منظره زیبایی شده است، سپاسگزارم.»

علاوه بر فعالیت‌های علمی که فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام می‌دهند، گاهی برای درک موقعیت بهتر خود به زمین خیره می‌شود و تصاویری حیرت‌انگیز از آن ثبت می‌کنند.

ایستگاه فضایی بین‌المللی حدودا ۴۰۰ کیلومتر از زمین فاصله دارد، بنابراین منظره‌ای دیدنی برای فضانوردان ساکن پدید می‌آورد. برخی از آن‌ها در زمان استراحت خود، از پنجره‌های ایستگاه به تماشای زمین می‌نشینند. در واقع، می‌توان گفت اکثر تصاویر حیرت‌انگیزی که از نمای نزدیک از زمین دیده‌ایم، از پشت همین پنجره‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی به ثبت رسیده است.

شفق قطبی زمانی اتفاق می‌افتد که ذرات ناشی از طوفان‌های خورشیدی به گاز‌های جو زمین برخورد می‌کنند. درحالیکه فضانوردان ایستگاه فضایی دید متمایزی از این پدیده دارند، شگفتی‌های طبیعی را می‌توان را از روی زمین نیز نظاره کرد در مناطق شمالی دور مانند آلاسکا، ایسلند، گرینلند، نروژ، سوئد و فنلاند. در سمت دیگر کره زمین، نواحی مانند تاسمانی و نیوزلند نیز بهترین دید از شفق را ارائه می‌دهند.

هاینز در صحبت‌های خود اشاره کرد که این تصاویر بخشی از مجموعه تصاویری هستند که ناسا روی زمین از آن برای ایجاد تایم لپس‌های نجومی شگفت‌انگیز استفاده می‌کند. تصویر شفق قطبی حقیقتا در میان این تصاویر، نمایی خیره کننده و متفاوت از زمین را ارئه می‌دهد.

هاینز تنها چهار ماه است که به ایستگاه فضایی رسیده است. امیدواریم او و همکارانش در طول دوره حضور خود در این ایستگاه تصاویر خیره کننده دیگری را از زمین به نمایش بگذارند. بنابر تصمیم ناسا، ایستگاه فضایی بین المللی در سال ۲۰۳۰ به فعالیت خود پایان خواهد داد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: