کد خبر: ۳۸۴۳۹۳
۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۰
0
شاخص صنعت معدنی‌ها (استخراج کانه‌های فلزی) از ابتدای مرداد ماه شروع به ریزش کرده است، از منظر تکنیکالی می‌بینیم که در انتهای روند صعودی یک الگوی کلاسیک ایجاد شده است الگوی مثلث نزولی که باعث شروع یک روند نزولی شده است.
بررسی شاخص صنعت کانه فلزی
صنعت کانه‌های فلزی در بازه زمانی کوتاهی بدترین بازدهی را برای سهامداران این گروه داشته است. افت بیش از ۲۰ درصدی از ابتدای مرداد ماه تا اواسط شهریور ماه، یک افت سنگین برای این گروه محسوب می‌شود. گروهی که نماد کگل با ارزش بازاری حدود ۱۹۶ همت را در دل خود جای داده است.

از دیگر بزرگان این صنعت می‌توان به کچاد و کگهر اشاره کرد. دیگر نماد‌های این گروه شامل اپال، کنور، کبافق، کمنگنز، کاما و کدما است و نماد‌های تازه وارد تجلی و فزر را هم باید این گروه اضافه کرد.

همینطور که در نمودار این صنعت می‌بینید نماد از ابتدای مرداد ماه شروع به ریزش کرده است از منظر تکنیکالی می‌بینیم که در انتهای روند صعودی یک الگوی کلاسیک ایجاد شده است الگوی مثلث نزولی که باعث شروع یک روند نزولی شده است.

البته همه چیز را نمی‌توان به گردن این الگو انداخت بلکه این الگو تنها رفتار و اتفاقات بنیادی رخ داده شده در این صنعت را نشان می‌دهد و می‌شود با احتمالاتی رفتار آینده را پیش بینی کرد.

این الگوی مثلث نزولی هفته پیش در شاخص کل هم دیده شده، اما نکته خوبی که برای شاخص وجود داشت این بود که این الگوی در میانه‌های راه برای شاخص شکل گرفت که می‌تواند نشان از افت‌های کوتاه باشد هرچند که الگو‌ها دو هدف کوتاه مدت و بلند مدت دارند.

الگوی ایجاد شده در نمودار شاخص صنعت کانه فلزی نشان می‌دهد که این الگو نه تنها هدف اول خود، که به اندازه قاعده مثلث است را دیده بلکه به دنبال هدف دوم خود نیز بوده است.

هدفی که به اندازه موج قبل از تشکیل الگو است و می‌بینیم که شاخص به اندازه موج قبل از الگو افت را تجربه کرده است.

حالا شاخص در کف قیمتی بلند مدت خود قرار دارد و این سؤال برای همه ایجاد می‌شود که آیا شاخص تصمیم دارد مسیر نزولی طی شده را بازگردد و یا به ادامه مسیر نزولی و شکست سطح حمایتی رو به پایین ادامه می‌دهد؟
برچسب ها: بورس تهران ، بورس ، کگل ، کچاد ، کگهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: