دکتر مهدی اسلامی در جلسه شورای منطقه ۴ مدیران درمان تأمین‌اجتماعی در اصفهان خبر داد:
کد خبر: ۳۸۴۸۵۷
۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰
0
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: اجرای نسخه الکترونیک و طرح دارویار شرایط جدیدی را در مراودات و قرارداد‌ها با شرکای بیرونی و وزارت بهداشت و داروخانه‌ها برای ما ترسیم کرده و این مسئله نیازمند مدیریت آینده‌نگر است.
مدیریت آینده‌نگر در بخش درمان تأمین‌اجتماعی یک ضرورت است
دکتر مهدی اسلامی در جلسه شورای منطقه ۴ مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی که با حضور مدیران درمان تأمین‌اجتماعی استان‌های اصفهان، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، قم و منطقه کاشان در اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: هدف از تشکیل این شورا این است که بتوانیم بهترین راهکار‌ها را برای عبور از مشکلات احصاء کنیم. چالش‌ها و معضلاتی وجود دارد که قابل حل است و می‌توان برای حل این معضلات قدم‌هایی برداشت و امیدواریم ماحصل جلسه برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات درمانی قابل ارائه به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی نتیجه‌بخش باشد.

دکتر اسلامی افزود: بخش سلامت کشور حتی در مراکز دانشگاهی در برخی از رشته‌ها دچار کمبود پزشک است. سازمان تأمین‌اجتماعی نیز بخشی از مجموعه کل درمان کشور است و از این قاعده مستثنی نیست. مشکل کمبود نیروی پزشک در برخی از رشته‌ها نمود بیشتری دارد.

وی ادامه داد: در بحث پزشکان چند مبحث عنوان شده اول این‌که حداقل به همان اندازه‌ی ۱۵ درصدی که ما در ارائه خدمات درمانی در سطح کشور سهیم هستیم؛ وزارت بهداشت می‌تواند در پشتیبانی نیرو به سازمان تأمین‌اجتماعی کمک کند که این امر عملاً تاکنون انجام نشده است. بحث دیگر ایجاد انگیزه برای پزشکان جهت نگهداشت و پایداری در سیستم است که از یک طرف بحث شأن و احترام است و از طرفی جنبه مالی باید مدنظر گرفته شود. مهم‌ترین قسمت در موضوع نگهداشت پزشکان نیز نظام پرداخت است.

دکتر اسلامی به اشاره به تأکید مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در سفر استانی کرمان برای بررسی کارشناسی و ارائه راهکار برای رفع مشکل کمبود پزشک، گفت: تعهد ما این است که برای تعریف و اصلاح تعرفه‌ها و ارائه پیشنهاد به مدیرعامل سازمان اقدام کنیم تا تفاوت تعرفه‌ها کاهش یابد که ما پس‌از بررسی کارشناسی، جمع‌بندی موضوع را ارائه خواهیم داد.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: دو اتفاق مهمی که در حوزه سلامت در ایام اخیر اتفاق افتاده یکی اجرای نسخه الکترونیک و دیگری اجرای طرح دارویار بوده که هر دوی این‌ها شرایط جدیدی را در مراودات و قرارداد‌ها با شرکای بیرونی و وزارت بهداشت و داروخانه‌ها برای ما ترسیم کرده و این مسئله نیازمند مدیریت آینده‌نگر بوده وضعیت منابع و مصارف کل سازمان نیز ایجاب می‌کند مبحث اقتصاد درمان را در کنار وظیفه اصلی درمان لحاظ کنیم.

دکتر مهدی ناقوسی، مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی نیز در این جلسه گفت: موضوعات مهمی که در این جلسه بایستی بررسی شود یکی نظام پرداخت و دیگری اصلاح تشکیلات است. تشکیلات جدید که در ۲ سال اخیر در ستاد و در استان‌ها اجرا شده، مشکلاتی را در پی داشته که خوشبختانه در حال بازنگری است.

وی افزود: در بخش درمان مستقیم تأمین‌اجتماعی، منابع انسانی و تجهیزات و فضای فیزیکی خوبی در اختیار داریم و بایستی با همین شرایط موجود تلاش‌هایمان را بر روی شاخص‌های درمانی مهم متمرکز کنیم و از امکانات موجود در جهت خدمت بهینه به بیمه‌شدگان استفاده کنیم و بعد نداشته‌ها را پیگیری و طلب کنیم. با همین تعداد تخت، ضریب اشغال تخت را افزایش بدهیم و خدماتی ارائه دهیم که در شأن سازمان و بیمه‌شدگان باشد.

مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی با اذعان به این مطلب که ما در بخش درمان مستقیم، از جهتی نسبت‌به دیگر مراکز پتانسیل بالایی داریم، گفت: باید تلاش کنیم در جهت ارتقای خدمات، ضریب اشغال تخت را بالا برده و متوسط اقامت را پایین بیاوریم و خدمات بهتری را به بیمه‌شدگان ارائه دهیم. خوشبختانه در مراکز درمانی سازمان از نظر تجهیزاتی و لوازم مصرفی و مشکلی نداریم بایستی از آن‌چه که داریم خوب استفاده کنیم. همچنین کنترل هزینه‌ها ازجمله متوسط اقلام دارویی پاراکلینیک کنترل نسخ و نظارت بر هزینه‌ها را بایستی در دستور کار قرار دهیم.

دکتر ناقوسی اظهار داشت: بحث زایمان طبیعی و جوانی جمعیت از مسائل حائز اهمیت است و رؤسای بیمارستان‌ها بایستی به تک‌تک شاخص‌های زایمان طبیعی توجه ویژه داشته باشند و رئیس بیمارستان مسئول کنترل این شاخص‌ها می‌باشد و بر اجرای خوب شاخص‌ها بایستی نظارت کافی داشته باشد.

در این جلسه مدیران درمان تأمین‌اجتماعی استان‌های اصفهان، مرکزی، کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، قم و منطقه کاشان نیز به ارائه گزارشی از وضعیت خدمت‌رسانی مراکز درمانی این استان‌ها پرداختند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: