April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۵۳۴۲
۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰
0
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: دومین قطار ترانزیتی از مبداء روسیه وارد مرز ریلی سرخس شد و از آنجا به سمت بندر عباس در حال حرکت است.

دومین قطار ترانزیتی از مبداء روسیه وارد کشور شد

سید میعاد صالحی گفت: پس از هماهنگی‌های صورت گرفته بین راه‌آهن دو کشور، قطار ترانزیتی تشکیل شده از ۳۷ واگن فله‌بر محموله کود شیمیایی از مبداء کشور روسیه جهت اعزام به بندر عباس از مرز ریلی سرخس وارد کشور شد.

به گفته مدیرعامل راه آهن این قطار ترانزیتی پس از خروج از روسیه با عبور از قزاقستان و ترکمنستان و طی مسافت بیش از ۴۰۰۰ کیلومتر از مرز ریلی سرخس وارد کشور شده و روز جمعه ۸ مهر ماه حرکت در مسیر شاخه شرقی کریدور شمال-جنوب ایران را آغاز کرده و پس از طی مسیر حدود ۱۶۰۰ کیلومتری در کشور به بندر شهید رجایی بندرعباس می‌رسد و محموله آن از بندرعباس بوسیله کشتی به کشور هند منتقل خواهد شد.

او گفت: ۵قطار دیگر از روسیه در حال بارگیری شده و این میزان از حجم ترانزیت نقش بسیار موثری در حوزه افزایش حجم ترانزیت و حمل بار دارد

معاون وزیر راه و شهرسازی می‌گوید: برنامه ریزی راه اندازی این قطار از دی ماه سال گذشته و با پیگیری و هماهنگی‌های لازم طی سفر‌های مقامات راه‌آهن دو کشور به ایران و روسیه و برگزاری جلسات مختلف حضوری و مجازی فیمابین مدیر عامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و مدیر عامل و قائم مقام راه‌آهن روسیه آغاز شده است.

او گفت:پس از عبور نخستین قطار در تیرماه و بررسی جزئیات مسیر و پیگیری رفع موانع و با توجه به موقعیت راهبردی جمهوری اسلامی ایران و همچنین مزایای متعدد این مسیر از جمله کاهش قابل توجه مجموع زمان سیر، حرکت قطار‌های بعدی نیز آغاز شده است.

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران می‌گوید: عبور این قطار، سرآغازی برای ادامه این فرایند ارزشمند و مستمر خواهد بود و امیدواریم با تثبیت کریدور‌های عبوری از کشور، شاهد توسعه قابل توجهی در این راستا باشیم.

او گفت:مقصد در نظر گرفته شده برای این محموله‌ها، کشور‌های هندوستان و آفریقای جنوبی است و با توجه به درآمد‌های ارزی ایجاد شده احداث این چنین خط ریلی خود می‌تواند زمینه ساز آورده‌های مالی برای کشور باشد.

برچسب ها: سمت ، سمت چپ ، مسافت ، آهن ، آهن اسفنجی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: