کد خبر: ۳۸۵۴۰۴
۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۰
0
همزمان با هفته نوآوری ازبکستان، این کشور میزبان محصولات دانش‌بنیان و خلاق ایران‌ساخت می‌شود تا فرصتی مناسب برای صادرات محصولات فناورانه و نوآورانه به بازار همسایه شمال‌شرقی ایران مهیا شود.

ورود محصولات دانش بنیان ایرانی به بازار بزرگ ازبکستان

هیأتی تجاری و فناوری متشکل از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق عرصه‌های مختلف فناورانه به کشور ازبکستان اعزام می‌شوند تا از این طریق مسیر ورود محصولات دانش بنیان ایرانی به این بازار بزرگ تسهیل شود.

ایران و ازبکستان از جمله کشور‌های آسیای مرکزی محسوب می‌شوند و همین همجواری و هم نشینی آن‌ها در این منطقه راهبردی می‌تواند بهترین فرصت و بهانه برای توسعه روابط علمی و فناورانه میان آن‌ها باشد. ایران می‌تواند با تکیه بر اولویت سیاست همسایگی با استفاده از ظرفیت‌های جغرافیایی، اقتصادی و فرهنگی خود تلاش ‏ کند کارآمدی همکاری با این منطقه مهم و کشور‌های آن را ارتقا دهد. یکی از این گام‌ها هم اتصال زیست بوم فناوری و نوآوری به بازار این منطقه و استفاده از مزیت‌های اقتصادی و فرهنگی دو کشور برای توسعه روابط است.

بر همین اساس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری، ۲۵ مهرماه سال ۱۴۰۱ تیمی از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق حوزه‌های «کشاورزی و دامپروری»، «حمل و نقل و لجستیک»، «ماشین الات و تجهیزات صنعتی»، «دارو و تجهیزات پزشکی»، «صنایع غذایی»، «انرژی (خورشیدی، بادی و سایر انرژی‌های تجدیدپذیر)»، «مالی و سرمایه‌گذاری» و «نساجی» در هفته نوآوری ازبکستان به این کشور سفر می‌کنند و با برپایی پاویون ملی ایران در این کشور؛ زمینه ساز توسعه روابط میان دو کشور خواهند شد.

این سفر برای شرکت‌ها مزایایی، چون حضور در نشست‌های رودررو با شرکت‌های فناور، فعالان علمی و فناورانه و سرمایه گذاران و تجار ازبکستانی دارد و آن‌ها می‌توانند توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشی و تخصصی خود را به این کشور منتقل کنند.

امضای موافقتنامه چند جانبه همکاری‌های فناوری بین کشور ایران و ازبکستان که به نمایندگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت توسعه نوآوری ازبکستان که چندی پیش با حضور رئیس دولت سیزدهم در این کشور رقم خورد هم خود گویای اهمیت راهبردی تقویت روابط میان دو کشور است.

در این توافقنامه‌ها دو کشور متعهد به اجرای پروژه‌های مشترک فناوری توسعه صادرات محصولات دانش بنیان ایران به ازبکستان و نیز توسعه سرمایه گذاری مشترک در حوزه تولید محصولات فناورانه و نوآورانه شدند. با توجه به تاکید دو رئیس جمهوری مبنی بر اولویت همکاری‌های نوآورانه و فناورانه بین دو کشور پیش بینی می‌شود در آینده نزدیک شاهد افزایش سطح صادرات و تجارت محصولات نوآورانه و فناورانه بین دو کشور باشیم.

اعزام هیأت تجاری به این کشور نیز در ادامه همین تأکیدات و تلاشی است برای تحقق و امتداد همکاری‌های علمی و فناورانه میان دو کشور. علاقه‌مندان تا ۱۴ مهرماه برای ثبت نام و اعلام حضور در این سفر فرصت دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.cistc.ir مراجعه کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: