کد خبر: ۳۸۵۴۲۷
۱۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵
0
اداره کل ملی هوانوردی و فضا (ناسا) آمریکا اعلام کرد: موشک مگاراکت خود را ماه نوامبر به ماه ارسال می‌کند.

امید ناسا به ماه نوامبر برای پرتاب موشک مگاراکت

ناسا روز گذشته (جمعه) تاکید کرد که موشک مگاراکت در ماه نوامبر به ماه ارسال می‌شود و قصد ندارد تاریخ مشخصی را برای مأموریت آرتمیس ۱ که دچار تأخیر فراوان شده است را اعلام کند.

از وبگاه فیز (phys)، ناسا که پیش از این ناچار شده بود، آخرین پرتاب موشک را به دلیل طوفان سهمگین ایان که این هفته فلوریدای آمریکا را درنوردید، به تأخیر بیندازد، اعلام کرد در حال فراهم‌کردن مقدمات پنجره پرتاب بعدی خود از ۱۲ نوامبر (۲۱ آبان) تا ۲۷ این ماه (۶ آذر) است.
منظور از پنجره پرتاب، یک دوره زمانی است که یک وسیله ویژه مانند موشک باید در آن مدت راه‌اندازی شود.

اداره کل ملی هوانوردی و فضا آمریکا همچنین اعلام کرد که تیم فضایی شرایط را ارزیابی می‌کنند و اقدامات ضروری را انجام می‌دهند تا برای پرتاب بعدی یک تاریخ مشخص اعلام کنند.

مقامات ناسا تاکنون به صورت قطعی اعلام نکرده بودند که در ماه اکتبر، پرتابی نخواهند داشت.

موشک سامانه پرتاب فضایی، قدرتمندترین موشکی است که ناسا تا به حال طراحی کرده است سه‌شنبه به آشیانه‌اش در مرکز فضایی کِنِدی بازگردانده شد تا در نتیجه نزدیک‌شدن طوفان ایان آسیب نبیند.

براساس اعلام ناسا، طوفان بخش‌هایی از فلوریدا را درنوردید؛ اما موشک هیچ آسیبی ندید. برنامه‌ریزی برای پنجره پرتاب در نوامبر به کارمندان مرکز فضایی کندی فرصت خواهد داد تا نیاز‌های خانواده‌های خود را پس از طوفان برآورده سازند و به‌سرعت برای مأموریت بعدی آماده شوند.
بلندکردن موشک ۹۸ متری و انتقال آن به سکوی پرتاب، قبل از پیکربندی آن برای برخاستن روز‌ها طول می‌کشد.

ناسا تا به حال دو بار، نخست در اواخر ماه آگوست (اوایل شهریور) و یک بار در اوایل سپتامبر (اواسط شهریور)، تلاش کرد آرتمیس ۱ را که بدون سرنشین است، پرتاب کند؛ اما هر دوبار در لحظه آخر به دلیل مشکلات فنی مجبور به لغو آن شد.

سامانه پرتاب فضایی بیش از یک دهه است که رو به تکمیل است و قبل از این هرگز پرتابی نداشته است. ۵۰ سال از آخرین مأموریت برنامه آپولو گذشته است و آرتمیس، برنامه شاخص جدید ناسا است.

ناسا از آرتمیس ۱ استفاده می‌کند تا مطمئن شود آیا کپسول اوریون که در بالای موشک قرار دارد و در آینده از آن برای انتقال خدمه به ماه استفاده خواهد شد، ایمن است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: