کد خبر: ۳۸۵۴۵۱
۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
0
آمار‌های فائو نشان می‌دهد تولید غلات ایران در سال ۲۰۲۲ با رشد ۱۳.۵ درصدی به ۲۰.۳ میلیون تن رسیده و ایران چهاردهمین تولیدکننده بزرگ گندم جهان در این سال شده است.

ایران چهاردهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا شد

سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در جدیدترین گزارش خود موسوم به دورنمای محصولات و وضعیت غذایی از رشد ۱۳ ٫ ۵ درصدی تولید غلات ایران در سال ۲۰۲۲ خبر داده است.

بر اساس این گزارش تولید غلات ایران از ۱۷ ٫ ۹ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ به ۲۰ ٫ ۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۲ رسیده که حاکی از افزایش ۲ ٫ ۴ میلیون تنی تولید غلات ایران در این سال است.

رشد ۱۳ ٫ ۵ درصدی تولید غلات ایران طی سال ۲۰۲۲ در حالی است که این نهاد بین‌المللی کاهش ۱ ٫ ۴ درصدی تولید غلات دنیا در این سال را برآورد کرده است.

فائو همچنین تولید گندم ایران در سال جاری را ۱۳ میلیون تن اعلام کرده است. ایران در سال پیش از آن ۱۰ ٫ ۴ میلیون تن گندم تولید کرده بود که بر این اساس در سال ۲۰۲۲، ۲ ٫ ۶ میلیون تن گندم بیشتر از سال قبل تولید کرده است.

این گزارش ذخایر غلات ایران در پایان سال ۲۰۲۱ را ۱۱ ٫ ۵ میلیون تن اعلام و پیش‌بینی کرده است این رقم در پایان سال ۲۰۲۲ به ۱۲ ٫ ۸ میلیون تن برسد که ۱۱ درصد نسبت به سال قبل رشد خواهد داشت.

آمار‌های فائو نشان می‌دهد ایران چهاردهمین تولیدکننده بزرگ گندم جهان در سال ۲۰۲۲ بوده است. چین با تولید ۱۳۸ ٫ ۴ میلیون تنی به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده گندم در جهان شناخته شده و اتحادیه اروپا با تولید ۱۳۲ ٫ ۱ میلیون تن و هند با تولید ۱۰۶ ٫ ۸ میلیون تن به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم از این نظر قرار داشته‌اند. کشور‌های روسیه با ۸۶ ٫ ۵ میلیون تن، آمریکا با ۴۸ ٫ ۵ میلیون تن، کانادا با ۳۴ ٫ ۵ میلیون تن، استرالیا با ۳۰ ٫ ۳ میلیون تن، پاکستان با ۲۶ ٫ ۱ میلیون تن، اوکراین با ۲۰ میلیون تن، آرژانتین با ۱۹ ٫ ۵۱ میلیون تن، ترکیه با ۱۹ ٫ ۵ میلیون تن، انگلیس با ۱۴ ٫ ۳ میلیون تن و قزاقستان با ۱۳ ٫ ۲ میلیون تن به ترتیب رتبه‌های چهارم تا سیزدهم از این نظر را به خود اختصاص داده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: