April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۶۶۰۱
۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹
0
مدیرعامل شرکت بیمه تعاون گفت: به نظر من فرصت بسیار بزرگی که برای شرکت‌های بیمه در کشور وجود دارد، موضوع بیمه‌های زندگی است. چون عمده عقب ماندگی ما در صنعت بیمه به بیمه‌های زندگی مربوط می‌شود.

میانگین رشد صنعت بیمه از میانگین رشد اقتصادی کشور بالاتر باقی می‌ماند

یونس مظلومی، مدیرعامل شرکت بیمه تعاون عنوان کرد: صنعت بیمه جزو کسب و کار‌هایی است که از نظر درآمدی نه بالای کسب و کار‌ها و شرکت‌ها و نه در رتبه‌های پایین قرار میگیرد. به این دلیل که عمده کار ما با مشتریان، بیمه گذاران و افراد حقیقی و حقوقی است که دارایی‌های خود را بیمه می‌کنند؛ بنابراین یکسری از تلاطمات مانند روابط سیاسی و ... که در بعضی از کسب و کار‌ها تاثیرگذار است درباره صنعت بیمه خیلی پررنگ نیست.

میانگین رشد صنعت بیمه از میانگین رشد اقتصادی کشور بالاتر باقی می‌ماند

مدیرعامل بیمه تعاون بیان کرد: فکر میکنم، چون درصد رشد صنعت بیمه در ۵ سال گذشته از میانگین اقتصاد کشور بالاتر بوده در آینده نیز به همین صورت خواهد بود. اگر ما صنعتی داشته باشیم که رشد آن صنعت از GDP بزرگتر باشد طبیعتا بخش بزرگتری از اقتصاد را به خود اختصاص می‌دهد و فکر میکنم این اتفاق در صنعت بیمه خواهد افتاد.

پرداخت عوارض متعدد دغدغه اصلی صنعت بیمه است / ۴۰ درصد حق بیمه‌ها عوارض پرداخت می‌شود

وی افزود: دغدغه صنعت بیمه این است که مجبور است عوارض بسیار زیادی را پرداخت کند. به عنوان مثال کسی که برای بیمه شخص ثالث خودروی خود مبلغ ۲ الی ۳ میلیون تومان پرداخت میکند، تصورش بر این است که این مبلغ رابه شرکت بیمه پرداخت کرده درحالی که ۴۰ درصد از این مبلغ بابت صندوق ها، وزارتخانه‌ها و نهاد‌های مختلف به عنوان عوارض پرداخت می‌شود.

بیمه درمان زیان آور است

مظلومی خاطرنشان کرد: چالش‌هایی نیز در صنعت بیمه وجود دارد که اصلی‌ترین آن را می‌توان در رشته بیمه درمان جستجو کرد. شرکت‌های بیمه در این رشته زیان زیادی می‌دهند و در حال حاضر نیز شرایط بازار به گونه‌ای است که نمی‌توانند از این زیان خارج شوند.

تاخیر در وصول مطالبات معضل دیگر صنعت بیمه

مدیرعامل شرکت بیمه تعاون افزود: چالش دیگر، چالش مطالبات است. به دلیل رقابت بالایی که در این صنعت وجود دارد، بیمه گذاران با استفاده از قدرت چانه زنی خود حق بیمه‌ها و بدهی‌های خود را با تاخیر به شرکت‌های بیمه پرداخت می‌کنند که این مطالبات در بعضی از شرکت‌ها باعث ایجاد مشکلات نقدینگی شده و در روند خدمات آن‌ها مشکلاتی ایجاد می‌کند.

فرصت بسیار بزرگ بیمه‌های زندگی برای صنعت بیمه

وی خاطرنشان کرد: فرصت بسیار بزرگی که برای شرکت‌های بیمه در کشور وجود دارد، موضوع بیمه‌های زندگی است. چون عمده عقب ماندگی ما در صنعت بیمه به بیمه‌های زندگی مربوط میشود. یعنی در بیمه‌های زندگی نسبت به میانگین جهانی بسیار عقب هستیم. در این بخش جای رشد و سرمایه گذاری وجود دارد که صنعت بیمه می‌تواند وارد این بازار وارد شده و سود‌های خوبی بسازد. زیرا بخش بکر و دست نخورده بازار است. به نظر من بزرگترین فرصت برای صنعت بیمه توسعه بیمه‌های زندگی است.

دو سرمایه مهم شرکت‌های بیمه‌ای

مظلومی افزود: برخلاف صنایع تولیدی که عوامل تولید آن‌ها ماشین آلات و تکنولوژی و... بوده تا بتوانند یک کالای خوب و باکیفیت تولید کنند و به مشریان خود تحویل دهند، شرکت‌های بیمه با دو عامل بسیار مهم میتوانند خود را نشان دهند.

مدیرعامل بیمه تعاون توضیح داد: یکی از این عوامل، سرمایه و منابع مالی و دیگری منابع انسانی است. اگر شرکت بیمه‌ای در این دو مورد خوب عمل کند حتما نتایج بهتری کسب خواهد کرد.

وی تاکید کرد: همیشه میگویم شرکت‌های بیمه‌ای مانند مخزنی عمل میکنند که از یک طرف جریان ورودی منابع و از طرف دیگر جریان خروجی را دارند. مدیریت شرکت بیمه باید به گونه‌ای باشد که شدت جریان ورودی از خروجی بیشتر باشد تا در نهایت بتواند با ایجاد رسوب منابع سرمایه گذاری کند که هم خسارت را پرداخت کند و هم به سهامداران سود معقولی بدهد.

افزایش سرمایه بیمه تعاون سبب افزایش درآمد و سودآوری می‌شود

مظلومی بیان کرد: سرمایه شرکت بیمه تعاون تا سال ۹۶، ۲۸ میلیارد تومان بود که در چند مرحله افزایش، این سرمایه به ۵۰۰ میلیارد تومان رسید. افزایش سرمایه دیگری نیز در دستور کار داریم تا بتوانیم سرمایه شرکت را به ۱۰۰۰ میلیارد تومان برسانیم. این مساله کمک میکند که بتوانیم یکسری بازار‌های جدید را به درآمد‌های شرکت اضافه کنیم. ضمن اینکه بتوانیم در فروش بیمه نامه ها، سهم بالاتری را در شرکت نگهداری و سهم کمتری به بیمه گران اتکایی واگذار کنیم که این موضوع در نهایت باعث افزایش درآمد و سودآوری ما میشود.

افزایش سهم بازار و توسعه شرکت بیمه تعاون پس از سودآوری

مدیرعامل شرکت بیمه تعاون گفت: در بیمه تعاون به دنبال منطق سودآوری هستیم. افزایش سهم بازار و توسعه شرکت در اولویت دوم قرار میگیرد. اولویت اول شرکت بیمه تعاون سوددهی است؛ بنابراین نسبت به توسعه شرکت به صورت منطقی اقدام میکنیم که در این راستا شرکت را هم از نظر کمی، جغرافیایی و حق بیمه توسعه دادیم و امیدواریم در سال‌های آینده شرکت به همین صورت جلو برود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: