در مهر ماه ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی (مواد غذایی) منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات: در این گروه، اقلام " رشته آش " با ٤,٥ درصد و " شیرینی خشک " با ١.٨ درصد و " برنج خارجی" با ١.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها: در این گروه، اقلام " مرغ ماشینی " با ٨,٢ درصد، " ماهی قزل آلا " با ٣.١ درصد و " گوشت گاو یا گوساله" و " گوشت گوسفند" با ١.٤ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " تخم مرغ ماشینی " با ٨,٣ درصد و " شیر خشک" با ٤.٠ درصد میباشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " روغن نباتی جامد " با ٢.٩- درصد و "روغن مایع" با ٢.٤- درصد بوده است.
میوه و خشکبار:در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هندوانه " با ١٤,١ درصد و" خربزه " با ١٣.٢ درصد میباشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " انار " با ١١- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " خیار " با ٤,٦ درصد، " فلفل دلمه ای" و " کدو سبز" با ٤.٠ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به " هویج فرنگی " با ٩.٣- درصد و " بادمجان" با ٢.٤- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " نوشابه گازدار " با ٣,٦ درصد و " سس مایونز " با ٢.٠ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به " قند " با ٠.٧- درصد است.