کد خبر: ۳۸۸۵۵۱
۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
0
معاون آب و خاک وزارت جهادکشاورزی گفت: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی امنیت غذایی کشورمی‌داند که کشور به چه محصولات کشاورزی نیازمند است و همین محصولات را در الگوی کشت، ترویج و تشویق می‌کند.

دلیل الزام اجرای الگو و محدودیت کشت از زبان معاون وزیر جهاد کشاورزی

فریبرز عباسی سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی در گفتگو با خبرنگاران در واکنش به انتقاداتی که به ایجاد محدودیت در الگوی کشت مطرح می‌شود اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی امنیت غذایی کشور به دنبال آن هست که تا حد ممکن نیاز کشور در داخل کشور تامین شود به همین منظور وزارت جهاد کشاورزی به بهره برداران فرمول می‌دهد که چه محصولی کاشته شود.

وی افزود: بر این اساس وزارت جهاد کشاورزی می‌داند که کشور به چه محصولات کشاورزی نیازمند است و همین محصولات را در الگوی کشت، ترویج و تشویق می‌کند.

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی همچنین در واکنش به اینکه با تکنولوژی می‌توان بر محدودیت‌های آبی فائق آمد و لزومی بر ایجاد محدودیت کشت با اجرای الگوی کشت وجود ندارد، گفت: در حال حاضر از تکنولوژی‌های خوب و نوینی برای کاهش مصرف آب کشاورزی استفاده می‌شود؛ همزمان با اجرای الگوی کشت محصولات کشاورزی، مشوق‌هایی نیز به تولید کنندگان داده می‌شود.

وی تصریح کرد: به کشت محصولات کشاورزی مورد نظر وزارت جهاد کشاورزی که در الگوی کشت قرار دارد مشوق‌های دولتی اعطا می‌شود و تکنولوژی‌های موثر در افزایش بهره وری آب نیز در تولید این محصولات وجود دارد و حتی بیشتر از تولیدات در سایر محصولات است.

عباسی گفت: کاهش آب بها، برق بها و یارانه نهاده‌ها مانند کود‌های شیمیایی برای محصولاتی است که در الگوی گشت ابلاغی به استان‌های مختلف قرار دارند.

وی تصریح کرد: امیدواریم که در بودجه سال ۱۴۰۲ نیز بودجه مورد نیاز برای ارائه مشوق‌های اجرای الگوی کشت در کشور اعطا شود.

سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: برنامه الگوی کشت محصولات کشاورزی به همه استان‌های کشور ابلاغ شده است و در قالب برنامه‌ای چهار ساله اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: الگوی کشت در کشور ممکن است مشکلات و ایراداتی نیز داشته باشد این مشکلات به تدریج و برای سال آینده رفع می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: