April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۸۶۸۳
۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵
0
شرکت تلگرام، مطابق با حکم دادگاهی در هند نام مدیران، شماره تلفن و آدرس آی‌پی کانال‌های متهم به نقض کپی‌رایت را فاش کرده است.

تلگرام مجبور به افشای اطلاعات ادمین کانال‌ها شد

پس از اینکه یک معلم هندی از شرکت تلگرام به دلیل عدم جلوگیری از توزیع غیرمجاز مطالب درسی‌اش در این پلتفرم شکایت کرد، اپراتور برنامه با حکم دادگاه عالی دهلی مجبور شد داده‌های ناقضان کپی رایت را به اشتراک بگذارد؛ اقدامی که مغایر با ادعا‌های شرکت تلگرام مبنی بر حفاظت از داده‌ها و اطلاعات کاربرانش است.

به گزارش تک کرانچ، نیتو سینگ (Neetu Singh) معلم شاکی، می‌گوید شماری از کانال‌های تلگرام بدون کسب مجوز، مطالب درسی او را با قیمت پایین به کاربران فروخته‌اند. دادگاه هند قبلاً به تلگرام دستور داده بود که به قوانین هند پایبند باشد و جزئیات مربوط به کسانی که چنین کانال‌هایی را اداره می‌کنند را افشا کند.

دادگاه هند با استدلال شرکت تلگرام که گفته بود افشای اطلاعات شخصی ادمین کانال‌ها باعث نقض حریم خصوصی و قوانین کشور سنگاپور (سرور‌هایی که برای ذخیره‌سازی داده‌های کاربران تلگرام استفاده می‌شوند، در سنگاپور قرار دارند) می‌شود، موافقت نکرد.

بنابر اعلام دادگاه هند، لازم است اقداماتی برای حفاظت از صاحبان کپی‌رایت دربرابر افرادی که قانون را نقض می‌کنند، انجام شود، زیرا تلگرام سرور‌های خود را در خارج از هند قرار داده است.

دادگاه هند همچنین دستور داد نه شاکیان و نه وکیل آن‌ها نباید اطلاعات مذکور را به غیر از اهداف این دادرسی در اختیار شخص ثالثی قرار دهند. برای این منظور، افشای اطلاعات به مقامات دولتی یا پلیس مجاز است.

سخنگوی تلگرام از بیان اینکه آیا اپراتور اپلیکیشن داده‌های خصوصی را به اشتراک گذاشته است یا خیر، خودداری کرد.

هند با ۱۵۰ میلیون کاربر بیشترین شمار کاربران تلگرام را در جنوب آسیا دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: