کد خبر: ۳۸۹۰۶۹
۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۲
0
عبدالملکی در نشستی صمیمانه با دانشجویان جزیره کیش ضمن گرامی داشت ۱۶ آذر روز دانشجو، جریان‌های دانشجویی و دانشگاهی را مهمترین مبدا تحول تاریخ کشور عنوان کرد.

حجت عبدالملکی: جریان‌های دانشجویی مبدأ تحول تاریخ هستند.

حجت اله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی ظهر چهارشنبه ۱۶ آذر در نشستی صمیمانه با دانشجویان کیش که در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی برگزار شد؛ جریان دانشجویی و دانشگاهی را به عنوان مهمترین قشر و گروهی معرفی کرد که در کشور تحول ساز هستند.

عبدالملکی با بیان این که کارایی جریان دانشجویی در تحول سازی بیش از اساتید است، اظهار داشت: دانشجویان دارای دو خصوصیت "فرهیخته و فعال" هستند که هیچ گروه دیگری همزمان از این دو مهم برخوردار نیستند.

به گفته عبدالملکی یکی از خدمات بسیار ارزنده‌ای که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در این زمینه داشت ایجاد ظرفیت بالا برای جذب دانشجو در دانشگاه‌ها بود که این ظرفیت در طول دوره بعد از انقلاب صد‌ها برابر شد.

وی اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۵ میلیون نفر همزمان در بخش دانشجویی دانشگاه‌های کشور مشغول تحصیل هستند که این ظرفیت ارزشمندی در حوزه دانشگاهی محسوب می‌شود.

مشاور رئیس جمهور در رابطه با دیداری که با پرفسور لین که معاون ارشد بانک جهانی بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ و یکی از اقتصاد دانان صاحب نظریه در دنیا هستند بر دو محور مهم "جوانان فرهیخته و تحصیل کرده" ایرانی تاکید داشتند و این ظرفیت‌های ایجاد شده بسیار ارزشمند است.

حجت اله عبدالملکی با اشاره به تمام تحولاتی که بعد از انقلاب اسلامی در حوزه‌های صنعتی، علم و فناوری و ... تحقق یافته است، افزود: این تحولات به دست جوانانی بود که در دوره دانشجویی و یا سال‌های اندکی بعد از دانشجویی محقق شده است.

عبدالملکی با اشاره به رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی "تحول شکل نمی‌گیرد تا زمانی که دانشگاه‌ها اصلاح شود" گفت: با توجه به این که در چهارمین سال گام دوم انقلاب اسلامی هستیم مطالعاتی در خصوص وضعیت پیشرفت ایران و جهان در گام اول انقلاب اسلامی از سال ۵۷ تا ۹۷ مورد مطالعه قرار گرفته است.

وی در رابطه با نتیجه مطالعه انجام شده در گام اول انقلاب اسلامی اظهار داشت: برآیند مطالعه شاخص‌های یاد شده برای سنجیدن کشورمان میانگین ۲۰ کشور برتر دنیا انجام شده است که در اواخر دهه ۸۰ از میانگین ۲۰ کشور برتر دنیا عبور کرده و در سطح بالاتری قرار گرفتیم در حالی که در سال ۵۷ یک مقدار قابل توجهی پایین‌تر از میانگین ۲۰ کشور دنیا بودیم.

حجت اله عبدالملکی گفت: دشمن در حال تلاش است که وضعیت پیشرفت کشور ما را نزولی القاء کند و یک پروپاگاندای سنگین رسانه‌ای به جریان بیندازد.

عبدالملکی تاکید کرد: ایران در افزایش امید به زندگی که شاخص‌های حوزه سلامت ایران است بیشترین رشد میان تمام کشور‌های دنیا داشته است.

وی اظهار داشت: در سال‌های متمادی بیشترین نرخ رشد علمی و فناوری دنیا را تجربه کردیم و در بخش‌های رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیز پیشرفت داشتیم.

گفتنی است در دیدار صمیمانه مشاور رئیس جمهور با دانشجویان دانشگاه‌های مستقر در جزیره کیش که روسای پردیس‌های بین المللی و دانشگاه علمی کاربردی نیز حضور داشتند دانشجویان در گفتگویی صمیمانه مشکلات و موضوعات مختلفی را در راستای ارتقاء سطح مراکز آموزشی این منطقه با دبیر شورایعالی مناطق آزاد در میان گذاشتند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: