کد خبر: ۳۹۰۶۸۸
۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۴:۰۰
0
تفاهم نامه‌ای در راستای اجرای پروژه‌های نانو و بیو پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک با دانشگاه شهیدبهشتی منعقد شد.

پروژه‌های بیو و نانوی پژوهشگاه ژنتیک اجرایی می‌شود

طی نشستی که به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، تفاهم نامه مشترک بین این دو مرکز علمی در زمینه‌های بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی امضا شد.

دکتر محمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در این مراسم به ظرفیت‌های دانشگاه شهید بهشتی اشاره و آمادگی خود را برای همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های تخصصی مهندسی ژنتیک، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی با پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک اعلام کرد.

آقامیری در خصوص تعاملات بین المللی دانشگاه شهید بهشتی گفت؛ این دانشگاه با کشور روسیه به عنوان قطب همکاری‌های علمی ایران تعاملات مناسبی دارد که در این تعامل پژوهشگاه ژنتیک می‌تواند کامل کننده این مثلث باشد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی همچنین به تحصیل دانشجویان بین المللی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر حدود دوهزار دانشجوی خارجی از کشور‌های عراق، آذربایجان، لبنان، افغانستان و چند کشور دیگر در این دانشگاه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل می‌کنند.

دکتر جواد محمدی رئیس پژوهشگاه ژنتیک با تأیید ظرفیت‌های دانشگاه شهید بهشتی گفت: پژوهشگاه ژنتیک آمادگی دارد با دانشگاه شهید بهشتی در زمینه‌های ژنتیک و بیوتکنولوژی پروژه‌های مشترکی داشته باشد.

محمدی افزود: اولویت ما در پژوهشگاه ژنتیک برقراری تعاملات با دانشگاه‌های داخلی و بین المللی است، زیرا برقراری اینگونه همکاری‌ها یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات فعلی خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: