April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۰۸۰۹
۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۰
0
نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت ۲۱ دی ماه در سالن همایش‌های بین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت برگزار می‌شود

دکتر سیدمهدی طبایی، دبیر نهمین کنگره، موضوع زخم و ترمیم بافت را از چالش‌های مهم حوزه سلامت و بهداشت و درمان در جهان دانست و گفت: نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت ۲۱ دی ماه فعالیت خود را در سالن همایش‌های بین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی آغاز می‌کند و تا جمعه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه زخم‌ها به دو دسته زخم‌های حاد و زخم‌های مزمن طبقه بندی می‌شوند که شایع‌ترین زخم‌های حاد، زخم‌هایی هستند که در اثر عوامل پزشکی ایجاد می‌شوند، گفت: از دیگر زخم‌های حاد نیز می‌توان به زخم‌های ناشی از تروما، تصادفات و همچنین سوختگی‌ها پرداخت و خوشبختانه ما در نهمین کنگره زخم و ترمیم بافت به این نوع زخم‌ها توجه جدی کرده ایم.

طبایی گفت: دیابت، افزایش سن و چاقی سه فاکتور خطری هستند که می‌تواند عامل ایجاد زخم‌های مزمن باشند. در هر سه این موارد کشور ما در معرض خطر است.

وی ادامه داد: آمار‌های کشور ما در این زمینه تخمینی است، اما در کشور‌های توسعه یافته آمار‌ها دقیق‌تر است؛ در آمریکا جمعیتی حدود ۳۴ میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند. به جز جمعیت افراد مبتلا به دیابت ما جمعیت افراد در معرض دیابت نیز داریم که باید به آن‌ها توجه ویژه کنیم. در آمریکا این جمعیت حدود ۸۸ میلیون نفر تخمین زده می‌شود.

دبیر نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت افزود: در حوزه سن و افزایش سن، کشور ما به سمت مسن شدن جمعیت پیش می‌رود و به این ترتیب لازم است به این مقوله توجه جدی صورت بگیرد.

طبایی با بیان اینکه ایران در رتبه ششم فهرست بیشترین اضافه وزن در جهان قرار دارد گفت: زخم مزمن عوارض مختلفی از قبیل بار اقتصادی، اجتماعی و سلامت به جامعه تحمیل می‌کنند. متاسفانه به اهمیت زخم‌های مزمن آنطور که باید توجه نشده است. اگر آمار‌های خسارت بار سلامتی و اقتصادی زخم‌های مزمن مثل دیابت و مرگ و میر ناشی از این بیماری که با بسیاری از سرطان‌ها قابل مقایسه هست را در نظر بگیریم متوجه می‌شویم که به نسبت سرطان به زخم‌های مزمن آنقدر توجه نشده است.

در ادامه دکتر محسن فاتح، دبیر اجرایی نهمین کنگره زخم و ترمیم بافت به ارائه توضیحاتی در خصوص برگزاری این رویداد علمی پرداخت و گفت: پس از دو سال برگزاری کنگره به صورت مجازی به دلیل شیوع کرونا برگزاری کنگره امسال به صورت حضوری خواهد بود و پذیرای بیش از هزار نفر از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران حوزه‌های مختلف بالینی و علوم پایه خواهیم بود.

دبیر اجرایی نهمین کنگره زخم و ترمیم بافت افزود: در کنار برنامه‌های علمی، یک فضای نمایشگاهی با مساحت بیش از ۱۳۳۰ خواهیم بود که نزدیک به ۲۶ شرکت فعال در حوزه زخم و ترمیم بافت در آن حضور دارند. این نمایشگاه فرصتی مهیا می‌کند که بین افراد فعال در حوزه تحقیقات و پژوهش و بازار ارتباط نزدیکتری را برقرار کنیم.

فاتح ادامه داد: در کنار این فعالیت‌ها امتیازات بازآموزی برای حوزه‌های مختلف پزشکی، پرستاری فراهم شده است تا این امتیاز بتواند مورد استفاده آنان قرار بگیرد. همچنین برای موضوعاتی در ارتباط با زخم پوش مناسب، کنترل بهینه ترشحات زخم، نوردرمانی، سلول درمانی و رفع مشکلات در زمینه ترمیم زخم کارگاه‌هایی تهیه شده است تا دانش فنی به صورت عملی در اختیار عزیزان قرار بگیرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: