کد خبر: ۳۹۱۲۴۸
۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰
0
مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند، زیرا استفاده از این میوه سبب تشدید زخم معده می‌شود.

خوردن انار برای این افراد ممنوع

شاید فکر کنید انار، چون میوه‌ای پر از خاصیت است اگر بسیار مصرف شود هیچگونه عوارضی ندارد، ولی بشدت در اشتباه هستید، زیرا ممکن است برای سلامتی مضر باشد.

انار میوه‌ای سرشار از خاصیت است که با رسیدن فصل پاییز این روز‌ها بسیار در خانه‌ها و بازار می‌بینیم، ولی لازم است توجه کنید که مصرف بسیار انار عوارض خطرناکی خواهد داشت. با عوارض باورنکردنی مصرف انار آشنا شوید.

انار تاثیراتی روی آنزیم‌ها می‌گذارد:

آنزیم‌های موجود در انار می‌توانند مانع عملکرد آنزیم‌های خاصی در کبد شوند. اگر دارو‌های خاصی برای اختلالات کبد دارید، قبل از مصرف این میوه و یا عصاره آن با پزشک مشورت کنید.

قند فراوان انار:

اگر چه با دیابت مبارزه می‌کند، انار میوه‌ای پیشگیرانه است. اگر مبتلا به دیابت هستید، ازخوردن انار اجتناب کنید.

کالری زیاد انار:

اگر رژیم داشته باشید و کالری مصرفی را چک می‌کنید از خوردن این میوه و یا عصاره آن خودداری کنید. انار کالری زیادی دارد همچنین می‌تواند باعث افزایش وزن شود.

مصرف زیاد انار باعث اختلالات هضم می‌شود:

مصرف بیش از حد این میوه باعث اختلالات بسیاری می‌شود. برخی از آن‌ها حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال هستند. اما این علائم معمولا پس از چند ساعت فرو می‌نشیند. مصرف بیش از حد انار نیز می‌تواند دستگاه گوارش را تحریک کند.

آلرژی:

مصرف این میوه نیز باعث بروز بسیاری از علائم می‌شود که به آلرژی منجر می‌شوند. این نشانه‌ها عبارتند از:

• بلعیدن دردناک

• خارش

• مشکلات پوستی

• تورم صورت

• سختی در تنفس

• درد و تورم در دهان

درد و تورم در دهان:

مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند، زیرا استفاده از این میوه سبب تشدید زخم معده می‌شود. همچنین استفاده از انار شیرین در افراد سردمزاج توصیه می‌شود همچنین این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کند.

گفتنی است؛ مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست می‌شود بنابراین مصرف انار همراه با هسته‌های آن در مبتلایان به اسهال مفید است همچنین زیاده روی در مصرف انار ترش سبب کاهش هورمون‌های مردانه می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: