April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
پیرمرادی مدیر صنایع معدنی ایمیدرو در "میز اقتصاد" شبکه خبر اعلام کرد:
کد خبر: ۳۹۱۴۹۱
۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
0
سعید پیرمرادی مدیر صنایع معدنی ایمیدرو خبر داد: برنامه عملیاتی سند راهبردی ۱۳ عنصر استراتژیک تهیه شده و آماده ابلاغ است.

برنامه عملیاتی سند راهبردی 13 عنصر استراتژیک، آماده ابلاغ است

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، پیرمرادی که عصر امروز به همراه حسن صدیقی مجری طرح عناصر نادر در برنامه "میز اقتصاد" شبکه خبر سیما درباره اهمیت و جایگاه سند فوق سخن می‌گفت، تصریح کرد: برنامه عملیاتی به زودی به واحد‌های زیرمجموعه ایمیدرو برای اجرا، ابلاغ خواهد شد.

وی یادآور شد: پیشتر سند راهبردی ۱۳ عنصر استراتژیک تدوین شده بود و اکنون در آستانه "عملیاتی شدن" این سند هستیم.

پیرمرادی درباره نحوه تامین مواد معدنی مورد نیاز توسعه صنایع معدنی ایران، اظهار داشت: این مواد به سه روش شامل فعالیت‌های اکتشافی، بازیافت و همچنین به عنوان مواد جانبی استحصال می‌شوند.

این مدیر ایمیدرو با اشاره به اینکه فعالیت‌های اکتشافی، زمان بر هستند و پس از سال‌ها به نتیجه خواهند رسید، گفت: طبق سناریو‌های موجود، طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده برای تامین سنگ آهن در زنجیره فولاد با چالش مواجه خواهیم شد به همین سبب از دهه گذشته اکتشاف، از فعالیت‌های حیاتی این سازمان شده است.

پیرمرادی با بیان اینکه در برخی دیگر از عناصر هم اکتشاف در حال انجام است، گفت: برای توسعه معدن و صنایع معدنی کشور، ۱۳ عنصر اصلی شناسایی، اولویت بندی و در یک سند راهبری قرار داده شده اند.

مدیر صنایع معدنی ایمیدرو تاکید کرد: تاکنون نقشه راه حیاتی و راهکار‌های عبور از بحران‌های آن نداشته بودیم که دارای برنامه عملیات باشد.

پیرمرادی یادآور شد: در مسیر پیش رو این سند، نه تنها بخش خصوصی حضور دارد که شرکت‌های دانش بنیان و سرمایه گذاران نیز مشارکت خواهند داشت.

وی پیش بینی کرد: نتایج گام به گام سند مورد اشاره از سال آینده، نمایان می‌شود.

در بررسی‌های انجام شده، ۱۳ ماده معدنی شامل گرافیت، منگنز، فسفات، تیتانیوم، قلع، پتاس، سیلیس پرعیار، نیکل، لیتیوم، بور، وانادیوم، کبالت و نیز عناصر نادر خاکی تحلیل شد که با توجه به جایگاه آنها، در محصولات بالادستی، میانی و پایین دستی، گروه بندی شدند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: