کد خبر: ۳۹۱۶۸۳
۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰
0
افرادی که روزانه بیش از یک نوشیدنی شیرین مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض خطر ریزش مو قرار دارند.

نوشابه‌های گازدار و انرژی زا باعث کچلی می‌شوند!

استرس، رژیم غذایی نامناسب و بیماری‌های زمینه‌ای همگی از عوامل شناخته‌شده ریزش مو به شمار می‌روند، اما مطالعه‌ای جدید نشان داده است که نوشیدنی‌های انرژی‌زا نیز جزو همین عوامل‌اند.

گروهی از دانشمندان چینی ادعا کرده‌اند مردانی که نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشابه‌های گازدار، نوشیدنی‌های ورزشی و حتی چای شیرین و قهوه می‌نوشند، بیشتر در معرض خطر ریزش مو قرار دارند.

کارشناسان دانشگاه سینگوا پکن از هزار مرد خواستند هر هفته بین یک تا سه لیتر از این نوشیدنی‌ها مصرف کنند.

آن‌ها دریافتند افرادی که روزانه بیش از یک نوشیدنی شیرین مصرف می‌کنند، در مقایسه با مردانی که نوشیدنی‌های بدون کافئین و قند مصرف می‌کنند، ۴۲ درصد بیشتر در معرض خطر ریزش مو قرار دارند.

مردانی که اذعان کردند ریزش مو دارند نیز گفتند به طور میانگین هفته‌ای ۱۲ نوشیدنی شیرین مصرف می‌کنند.

پژوهشگران نشریه «نوترینتس» (Nutrients) عادات بیش از هزار مرد چینی ۱۸ تا ۴۵ ساله را بررسی و بیش از چهار ماه روی آن‌ها مطالعه کردند.

آن‌ها در طول این بازه زمانی، باید عادات غذایی و نیز پیشینه سلامت روان خود را ثبت می‌کردند.

این مطالعه همچنین نشان داد افرادی که بیشتر از غذا‌هایی فوری [فست‌فود]و کمتر از سبزیجات استفاده می‌کنند، ریزش موی سریع‌تری دارند.

علاوه بر این، گفته شد خطر ریزش مو در آن‌هایی که دچار افسردگی‌اند، بیشتر است.

از دیرباز این باور رایج بوده است که رژیم غذایی سالم مانع ریزش مو می‌شود.

متخصص پوست، می‌گوید: «سلول‌های فولیکول مو از نظر سرعت تقسیم‌بندی در بدن رتبه دوم را دارند و به تمام مواد مغذی رژیم غذایی سالم و متعادل نیاز دارند.»

«این رژیم شامل پروتئین‌های بدون چربی، کربوهیدرات‌ها و چربی‌های سالم، ویتامین‌ها و مواد معدنی است، اما هیچ ماده غذایی فوق‌العاده‌ای [ابرغذا]برای مو وجود ندارد.»

«از آنجا که مو ساختار ضروری برای بقا نیست، بدن استفاده از مواد مغذی برای رشد مو را در اولویت نمی‌گذارد.»
«کمبود مواد مغذی و رژیم‌های غذایی نامناسب از دلایل رایج نازک شدن مو و ریزش آن است.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: