کد خبر: ۳۹۲۱۶۰
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۲
0
تست مرغ و قارچ که دستور تهیه بسیار آسانی دارد، برای وعده ناهار یا شام اعضای خانواده یک غذای مناسب است.

طرز تهیه شام فوری برای افراد پرمشغله

امروز غذا‌های مدرن که از ترکیب انواع نان و خمیر با پنیر پیتزا، مرغ و سبزیجات تهیه می‌شوند و داخل فر می‌پزند، بسیار محبوب و پر طرفدار هستند و در سفره غذای خانواده جایگاه ویژه‌ای دارند. این غذا‌ها معمولا بسیار زود طبخ می‌شوند و در میان کودکان نیز محبوب هستند. تست مرغ و قارچ یکی از این نوع غذا‌های مدرن است که از ترکیب مرغ با قارچ، پیاز، پنیر پیتزا و نان تست تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است.

این غذا که دستور تهیه بسیار آسانی دارد، برای وعده ناهار یا شام اعضای خانواده یک غذای مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه تست مرغ و قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این غذای خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه تست مرغ و قارچ

سینه مرغ: نصف یک عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
کره: ۵۰ گرم
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
پنیر پارمسان: نصف فنجان
پنیر پیتزا: ۱ فنجان
نان تست: نصف یک بسته
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه تست مرغ و قارچ

۱ـ برای شروع ابتدا پیاز را پوست و سپس خرد کنید. پیاز را همراه با کمی روغن تفت بدهید تا نرم و سبک شود؛ سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید. کمی زردچوبه بریزید؛ سپس سینه مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه کنید.

۲ـ قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید تا آبش کشیده شود؛ سپس قارچ تفت داده را به ترکیب مرغ و پیاز داغ اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را همراه با پنیر پارمسان روی مواد بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.

۳ـ کره را داخل یک ماهی تابه کوچک بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا کره آب شود؛ سپس آرد سفید را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. حالا شیر را اضافه کنید و کمی فلفل و آویشن و پنیر پارمسان اضافه کنید و هم بزنید تا سس به غلظت برسد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. سس آماده را روی ترکیب مرغ و قارچ بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

۴ـ کف ظرف پیرکس یا قالب مورد نظرتان را یک لایه نان تست بچینید؛ سپس از مواد مرغ دو تا سه قاشق غذاخوری روی نان تست‌ها بریزید و مواد را پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. دوباره نان تست بچینید و این کار را به صورت لایه به لایه ادامه بدهید تا ظرف پر شود. لایه رویی بهتر است نان تست باشد و روی نان را با پنیر پیتزا بپوشانید و کمی آویشن بپاشید. ظرف را داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی غذا برشته شود. حالا تست مرغ و قارچ خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: