کد خبر: ۳۹۲۲۹۰
۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
0
ظرفیت صنعت بیمه در اقتصاد کلان کشور بیش از این است که مردم از خدمات و محصولاتش بهره می‌برند.

توسعه صنعت بیمه در قیاس با دهه‌های گذشته از سرعت بالایی بهره‌مند شده است

مهندس مجید بهزادپور که در برنامه تهران ۲۰ سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: دیجیتال سازی در صنعت بیمه نهادینه سازی شده و هر گونه خدمت و محصول جدید در چارچوب الکترونیک محوری و تسهیل گری ارائه خواهد شد.

رئیس کل بیمه مرکزی از طرح‌های "بیمانی"، "کروکی آنلاین"، "سوئیچ بیمه" و "سامانه کنترل تخلفات" به عنوان پروژه‌های مهم نهاد ناظر صنعت بیمه عنوان کرد و افزود: این پروژه‌ها با همکاری نهاد‌های ذیربط نظیر راهنمایی و رانندگی و دستگاه‌های دیگر به مرحله اجرا درمی آید که علاوه بر اهمیت آن در افزایش ضریب نفوذ بیمه به ساده سازی خدمات بیمه‌ای نیز منتهی خواهد شد.

رئیس شورای عالی بیمه با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری در صنعت بیمه از اصلاح آیین نامه‌ها در این خصوص خبر داد و اظهار داشت: سرمایه گذاری‌های مستقیم و غیرمستقیم از سوی صنعت بیمه در اقتصاد کلان کشور از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که در کنار این سرمایه گذاری ها، ریسک‌های خرد و کلان هم تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گسترده‌تر شدن پوشش بیمه پس از تاسیس صندوق بیمه حوادث همگانی (ساختمان) به مساله خسارات زلزله خوی پرداخت و تصریح کرد: از لحظات نخست حادثه همکاران ما در صندوق خسارات همگانی و مسئولان صنعت بیمه در محل حادثه حضور یافتند و ضمن انجام تعهدات قانونی به ایفای مسئولیت اجتماعی خود پرداختند.

مهندس بهزادپور با تشریح آیین سه شنبه‌های نوآوری در نهاد ناظر صنعت بیمه از تاسیس شش شرکت در سال گذشته و فاصله معنادار آن با چهار شرکت در یک دهه پیش از آن اشاره کرد و گفت: رویکرد صنعت بیمه نوآوری و شکوفایی است و در این مسیر دست تمامی فعالان شرکت‌های دانش بنیان و سرمایه‌های انسانی مبتکر و فناور را در مسیر تقویت و توسعه صنعت بیمه به گرمی می‌فشاریم.

شایان ذکر است در این برنامه تلویزیونی ویدیویی از عملکرد نهادناظر صنعت بیمه و مجموعه این صنعت در سال ۱۴۰۱ پخش شد و رئیس کل بیمه مرکزی به پرسش‌های متعدد در این خصوص پاسخ داد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: