کد خبر: ۳۹۲۴۶۷
۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
0
رسانه‌ها اعلام کردند که روسیه و چین توافقنامه‌ای را برای تامین گاز طبیعی بیشتر از روسیه از طریق مسیر خاور دور امضا کرده‌اند.

امضای توافقنامه گازی روسیه و چین

رسانه‌ها روز پنجشنبه اعلام کردند که روسیه و چین توافقنامه‌ای را برای تامین گاز طبیعی بیشتر از روسیه از طریق مسیر خاور دور امضا کرده‌اند.

وزارت انرژی روسیه اعلام کرد که پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای تصویب این توافق آماده کرده است که به زودی به مجلس دومای روسیه ارائه خواهد شد.

این کشور بر اساس یک توافق دوجانبه ۳۰ ساله در حال حاضر گاز صادراتی به چین را از طریق خط لوله قدرت سیبری Power of Siberia که بخشی از "مسیر شرق" محسوب می‌شود، منتقل می‌کند.

تحویل گاز به چین در سال ۲۰۱۹ آغاز شد و انتظار می‌رود این خط لوله تا سال ۲۰۲۵ به ظرفیت کامل عملیاتی خود یعنی ۳۸ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی در سال برسد.

مسیر خاور دور شامل تامین گاز طبیعی چین از آب‌های اطراف جزیره ساخالین است. این پروژه شامل ساخت یک بخش برون مرزی در سراسر رودخانه اوسوری بین خط لوله روسیه که قبلاً عملیاتی شده بود و شهر هولین چین است.

این مسیر پس از رسیدن به ظرفیت کامل، امکان تحویل سالانه ۱۰ میلیارد متر مکعب گاز خط لوله روسیه به چین را فراهم می‌کند.

منابع اصلی مسیر خاور دور یعنی پروژه گازی ساخالین-۳، سال گذشته میلادی پس از اعمال تحریم‌های واشنگتن علیه میدان گازی یوژنو-کرینسکویه با مشکلاتی مواجه شد.

این اقدامات غول انرژی دولتی روسیه موسوم به گازپروم را مجبور کرد تا کار ایجاد مجتمع‌های داخلی تولید گاز در زیر دریا (SPC) را آغاز کند.

گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر این که این اقدام ممکن است باعث تاخیر در راه اندازی این مسیر شود.

با این حال، گازپروم اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد که این پروژه طبق برنامه زمان بندی شده پیش می‌رود و پیش بینی می‌شود اولین جریان گاز اواخر امسال صورت بگیرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: