کد خبر: ۳۹۲۶۲۲
۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۰
0
اگر تمام عمر خود را به این حالت خوابیدید، وقتش است که ترک عادت کنید؛ زیرا موجب کمردردتان می‌شود.

بلایای خوابیدن روی شکم بر سر و گردن و کمر

عادات بد ما در طولانی مدت به سلامتی‌مان آسیب می‌رسانند. برخی از عادات ما به سلامت روان مربوط می‌شوند و برخی دیگر به سلامت جسم. خوابیدن به روی شکم یکی از حالت‌های خوابیدن پرطرفدار است و که ما را دچار بیماری‌های متعدد کوتاه مدت و بلند مدت می‌کند. پیترو روکا رتی، متخصص مغز و اعصاب، متخصص خواب و مشاور پزشکی، توضیح می‌دهد که پس از یک شب خوابیدن روی شکم ممکن است دچار درد (خفیف یا شدید) معده شوید؛ اما در درازمدت منجر به مشکلات شدیدتری می‌شود بر اساس یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۲، شانزده درصد از مردم بر روی شکم می‌خوابند، در حالی که اکثریت مردم (۷۴ درصد) بر پهلو می‌خوابند.

۱. اشکال خوابیدن روی شکم، اشتباه قرار گرفتن ستون فقرات است. ستون فقرات هنگام خوابیدن روی شکم، منحنی طبیعی خود را از دست می‌دهد. عضلات پشت کمر تحت تاثیر قرار می‌گیرند و صبح با کمردرد از خواب بیدار می‌شوید. کریستن گاسنیک، درمانگر فیزیکی، می‌گوید: «خواب بر روی شکم می‌تواند باعث «هیپرلورروز، یا قوس بیش از حد، ستون فقرات کمری» شود. افزایش فشار بر قسمت پایین مهره‌ها باعث افزایش کمر درد می‌شود.
۲. آسیب به منحی نرمال ستون فقرات موجب آسیب به گردن نیز می‌شود. وقتی به روی شکم می‌خوابید، برای تنفس باید گردنتان را به یک طرف بپیچاند. این پیچ و تاب در گردن شما، آن را از همترازی با ستون فقرات خارج می‌کند. اگر شما گردن خود را به یک طرف بیشتر بگذارید، عضلات آن کشیده شده و موجب تضعیف طرف دیگر می‌شود. این موضوع به مرور زمان درد گردن را به وجود می‌آورد و اگر بی توجه باشید به مشکلات جدی‌تری می‌انجامد. همچنین خوابیدن روی شکم «فشار بیشتری» بر قلب و ریه‌هایتان وارد می‌کند.

علاوه بر صدمه زدن به گردن و کمر، خوابیدن روی شکم موجب مشکلات در دیسک کمر هم می‌شود. وقتی پاره‌ای از دیسک ژلاتین بین مهره‌های شما جا به جا شود، به مرور زمان مهره‌ها روی هم ساییده می‌شود و از بین می‌روند. این روند علاوه بر درد شدید راه درمانی جز عمل جراحی ندارد. پس بهتر است از همین امشب تمرین کنید که دیگر روی شکم نخوابید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: