April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۲۷۳۹
۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵
0
مدیرعامل مایکروسافت گفت: افسارگسیخته‌ شدن هوش مصنوعی تهدیدی جدی است، اما احتمالاً این اتفاق هرگز رخ نمی‌دهد.

تلاش برای ترجمه انگلیسی اشعار مولانا با هوش مصنوعی

مایکروسافت پس از سال‌ها سرانجام توانسته است بینگ را به یک موتور جست‌و‌جوی خبرساز تبدیل کند. بینگ همواره مدعی رقابت با گوگل بوده، اما تا پیش از رونمایی نسخه جدید، هرگز تا این حد در معرض توجه قرار نگرفته بود.

نسخه جدید بینگ به هوش مصنوعی پیشرفته‌تر از ChatGPT مجهز است و افزون بر نمایش نتایج سنتی، از قابلیت چت‌بات استفاده می‌کند تا به هر سؤالی پاسخ دهد.

ابزار‌های هوش مصنوعی در کنار تمامی مزایایی که ارائه می‌دهند، باعث نگرانی عده‌ی قابل‌توجهی از کاربران شده‌اند. ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، در مصاحبه جدیدی تلاش کرد برخی از این نگرانی‌ها را کاهش دهد. نادلا با وجود پذیرش ناقص بودن هوش مصنوعی، از انتشار عمومی ابزار‌های مبتنی‌بر این فناوری دفاع کرد.

مدیرعامل مایکروسافت گفت: تنها راه برای بی‌نقص‌کردن فناوری‌های جدید، انتشار آن‌ها در بازار و دریافت بازخورد از انسان‌های واقعی است. این فناوری‌ها به‌خصوص هوش مصنوعی باید از لحاظ شخصی و اجتماعی، با اولویت‌های انسان هماهنگ شوند.

ساتیا نادلا گفت: ما مکانیزم‌های بسیار زیادی اعمال می‌کنیم تا جلوی تولید محتوا‌های مغرضانه و مضر را بگیریم.

بر اساس گزارش فیوچریزم، مدیرعامل مایکروسافت گفت: احتمال سرکش شدن هوش مصنوعی و دشمنی با انسان، غیرممکن نیست و مردم حق دارند که در این زمینه نگران باشند، هوش مصنوعی افسارگسیخته در صورتی که رنگ حقیقت به خود بگیرد، مشکلی واقعی است.

نادلا در ادامه گفت: بااین‌حال راه مقابله با مشکل یادشده این است که مطمئن شوید هوش مصنوعی هرگز به مرحله‌ی افسارگسیختگی نرسد.

ساتیا نادلا معتقد است که ما انسان‌ها باید از هوش مصنوعی برای جلوگیری از فرا رسیدن آینده‌ی دیستوپیایی استفاده کنیم. نحوه استفاده ما از مدل‌های هوش مصنوعی باید به‌گونه‌ای باشد که انسان همواره زمام امور را در دست بگیرد.

نادلا پیش‌تر در مصاحبه دیگری به مزایای هوش مصنوعی در بهبود تجربه‌ی وب‌گردی اشاره کرده بود. او همچنین گفت علاقه دارد که اشعار مولانا را از طریق ابزار‌های هوش مصنوعی به انگلیسی ترجمه کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: