April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۳۲۱۳
۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵
0
رییس مجلس شورای اسلامی بند مربوط به تعیین مالیات و عوارض صادراتی برای صادرات موا و محصولات و صنایع معدنی، محصولات نفتی، گازی و پتروشیمی را برای رفع ابهام و اصلاح به کمیسیون تلفیق بودجه بازگرداند.

بند مربوط به تعیین عوارض صادراتی برای مواد معدنی به کمیسیون تلفیق بازگشت

در جلسه علنی نوبت صبح روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۲ در بخش درآمدی در دستور کار نمایندگان قرار گرفت و بند (ن) تبصره (۶) لایحه بودجه بعد از بیان پیشنهادات نمایندگان، سخنان رییس سازمان برنامه و بودجه و رییس کمیسیون تلفیق با نظر محمدباقرقالیباف برای اصلاح به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

بر اساس این بند که برای اصلاح به کمیسیون تلفیق ارجاع شد، به منظور اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان و توسعه زنجیره ارزش تولید و عبور از خام فروشی، صادرات کلیه مواد و محصولات معدنی، فلزی و غیرفلزی مندرج در لیست آئین نامه اجرایی بند (ص) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تمام نقاط کشور مشمول مالیات بر درآمد شده و از ابتدای سال ۱۴۰۲، حداقل نیم درصد از ارزش صادراتی این کالا‌ها به عنوان عوارض صادراتی أخذ خواهد شد. میزان دقیق این عوارض در دستورالعملی که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری وزارت نفت و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد تعیین خواهد شد.

پیش از ارجاع، مسعود میرکاظمی رییس سازمان برنامه و بودجه در سخنانی در مخالفت با این بند، خواستار بازگشت به لایحه دولت و این نکته را گفت که تصویب این بند اشکالات زیادی را در اجرا ایجاد می‌کند.

در ادامه شمس الدین حسینی رییس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ به نمایندگان توضیح داد که دولت امسال حقوق گمرکی ورودی ماشین آلات را از ۴ درصد به یک کاهش داد و حتی برای کسری ایجاد شده حدود ۲۸ هزار میلیارد تومان انتشار اوراق مجوز از مجلس گرفت، اما اکنون پس از حقوق چهارماه دولت می‌خواهد حقوق گمرکی را به چهار درصد بازگرداند.

پس از آن، محمدباقر قالیباف رییس مجلس اظهار داشت: سود بازرگانی در اختیار دولت است و حقوق گمرکی هم با نظر دولت از ۴ درصد به یک درصد کاهش یافته است؛ بر اساس سخنان بیان شده و برای رفع ابهامی که در این بند وجود دارد، بند (ن) برای اصلاح به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: