کد خبر: ۳۹۳۴۲۱
۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۰
0
مشتریان بانک ملی ایران می توانند قبوض دریافتی خود از نهادها و سازمان ها را بدون مراجعه به شعبه و تنها با استفاده از اپلیکیشن «ایوا» پرداخت کنند.

پرداخت قبوض سازمانی در اپلیکیشن «ایوا»

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، اگر قبوضی را از نهاد‌هایی مانند قوه قضاییه، اوقاف، سازمان بنادر و دریانوردی و... دریافت کرده و باید آن را پرداخت کنید، می‌توانید برای راحتی در پرداخت و بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب فقط به "اپلیکیشن ایوا" سر بزنید.

در این اپلیکیشن به گزینه پرداخت سازمانی مراجعه و سازمان موردنظر را انتخاب کنید، شناسه قبض را به صورت دستی و یا با روش بارکدخوان دوربین گوشی خود وارد کنید، سپس گزینه استعلام را بزنید تا مشخصات قبض برای شما ظاهر شده و با تائید شما مرحله پرداخت آغاز شود.

در پایان نیز باید فرایند پرداخت را کامل کنید. شایان ذکر است در نظرسنجی جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان، به عنوان گسترده‌ترین نظرسنجی مردمی برگزار شده در انتخاب برند‌های محبوب ایرانی، عنوان برند محبوب سال ۱۴۰۰ به اپلیکیشن ایوا و شرکت پرداخت الکترونیک سداد تعلق گرفته است.

ایوا، یک اپلیکیشن پرداخت است که از طریق آن می‌توانید به خدمات متنوعی مانند خرید شارژ و بسته‌های اینترنت تلفن همراه، کارت به کارت، دریافت موجودی تمام کارت‌های بانکی، استعلام و پرداخت قبوض (برق، گاز، تلفن همراه، تلفن ثابت و آب)، استعلام و پرداخت جریمه‌های خودرو و بسیاری از سرویس‌های متنوع دیگر دسترسی پیدا کنید. همچنین در حال حاضر سرویس نشان بانک، به عنوان اولین شعبه دیجیتال بانک ملی ایران در ایوا راه اندازی شده که از طریق این سرویس دیگر نیازی به مراجعه حضوری به شعبه نیست و مشتریان می‌توانند بسیاری از کار‌های بانکی خود را در آن انجام دهند.

علاقمندان برای دانلود ایوا کافی است عدد ۱ را به شماره ۲۰۰۰۴۴۴ ارسال کنند تا لینک دانلود برای آن‌ها ارسال شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: