کد خبر: ۳۹۶۸۸۳
۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
0

باریستایی یکی از حرفه های نوین یا بهتره بگیم شغلی پر از هنر و خلاقیته که اخیرا تو ایران با زیاد شدن کافه ها و کافی شاپ ها خیلی مد شده و افرادی که از شغل های پشت میز نشینی و کار تو شرکت ها و کارخونه ها خوششون نمی یاد و البته عشق به این حرفه و قهوه دارن به یادگیری می پردازند و تو کافه ها استخدام میشن، گرچه این شغل از همون قدیما با اسامی دیگه ایه مثل قهوه چی با بوجود اومدن قهوه خونه ها وجود داشت اما امروزه به دو دسته باریستایی یعنی کسی که مسئولیت بار گرم رو داره و بارتندری یعنی کسی که تهیه بار سرد رو انجام می ده تقسیم شده؛ در هر صورت می تونید هم باریستا باشید و هم بارتندر یا یکی ازین دو که در کافی شاپ های بزرگ این قضیه معموله و هرکسی وطیفه خودشو داره اما تو کافی شاپ های کوچیک یک نفر هم باریستاست و هم بارتندر؛ در هر صورت برای یادگیری این شغل پر هیجان باید یه آموزشگاه خوب انتخاب کنید و پیشنهاد ما آموزش باریستایی در آکادمی کافی پارس هستش که دو شعبه در بهترین منطقه های تهران و کرج داره. برای آشنایی با یکی از بهترین آموزشگاه باریستایی روی لینک ضربه بزنید.

آموزش باریستایی در آکادمی کافی پارس

آموزش باریستایی در مدرسه قهوه کافی پارس مزایا و ویژگی های خاصی داره و سرفصل های اون شامل تئوری شناخت قهوه، آموزش انواع قهوه بر پایه اسپرسو و آیس کافی ها و همچنین آموزش راه اندازی و مدیریت کافه می شه که در دامه براتون ازشون می گیم:

-سرفصل های مربوط به شناخت قهوه و تجهیزات

-آشنایی با انواع دانه های قهوه و نژاد هاش

-آشنایی با انواع طعم های قهوه و درصد ترکیباتش

-آشنایی با انواع کافه تیک اوی، کافه گیم و لوکال و ...

-آشنایی با انواع آسیاب ها، بلندر، دستگاه ها و انواع دم آورهای قهوه

-سرفصل های مربوط به انواع قهوه بر پایه اسپرسو

-آموزش آماده سازی و سرو اسپرسو

-آموزش آماده سازی و سرو آیس اسپرسو

-آموزش آماده سازی و سرو آمریکانو

-آموزش آماده سازی و سرو آیس آمریکانو

-آموزش آماده سازی و سرو کافه لاته

-آموزش آماده سازی و سرو آیس لاته

-آموزش آماده سازی و سرو کاپوچینو

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه موکا

-آموزش آماده سازی و سرو آیس موکا

-آموزش آماده سازی و سرو کارامل لاته ماکیاتو

-آموزش آماده سازی و سرو اسپرسو ماکیاتو

-آموزش تخصصی لته آرت

-آموزش آماده سازی و سرو فلت وایت

-آموزش آماده سازی و سرو آفاگاتو

-آموزش آماده سازی و سرو هات چاکلت

-آموزش آماده سازی و سرو وایت چاکلت

-آموزش آماده سازی و سرو هات میکس

-آموزش آماده سازی و سرو چای ماسالا

-آموزش آماده سازی و سرو انواع دمنوش ها مثل به لیمو، چای سبز، چای ترش و ...

-سرفصل های تخصصی قهوه های دمی و نسل سوم

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه ترک

-آموزش آماده سازی و سرو  قهوه یونانی

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه یزدی

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه دمی فرانسه

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار کمکس

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار کلدبرو

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار V60

-آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار سایفون

-سرفصل های مدیریت و راه اندازی کافه

-آموزش انتخاب بهترین محل برای راه اندازی کافه

-آموزش طراحی چرخه بیزینس برای کافه

-آموزش انتخاب رنگ سازمانی برای برند و لوگو و دکور

-آموزش برندینگ و شناس شدن و ثبت نام تجاری

-آموزش طراحی منو، منو نویسی حرفه ای و هزینه های تمام شده

-آموزش استخدام اصولی پرسنل و آموزش اونها

-آموزش تبلیغات و بازاریابی کافه برای جذب مشتری جدید و نگهداری مشتری های قدیمی

-آموزش انواع تولید محتوای آموزشی و تبلیغاتی

-آموزش تبلیغات دیجیتال مثل کلیکیري، بنری، همسان، ریپورتاژ خبری، ادورز و ...

-آموزش تبلیغات مدل فریمیوم

-آموزش تبلیغات آفلاین مثل بروشور نویسی، sms مارکتینگ و بیلبورد

-آموزش و اجرای کمپین های تبلیغاتی 360 درجه

-آموزش وفادار سازی مشتری با کارت های کش بک، گیفت ها و ...

آموزش باریستایی در آکادمی کافی پارس

خوب این گوشه ای از سرفصل هایی بود که در آموزشگاه کافی پارس و آموزش باریستایی به خوبی یاد می گیرید، کلاس های این آموزشگاه بصورت خصوصی و تک نفره با قیمتی مناسب در بهترین مکان برای یادگیری انجام میشه و در طی دوره با انواع دستگاه های اسپرسوساز صنعتی و خونگی، آشنایی با ابزار و تجهیزات لازم باریستایی، طرز تهیه فوم و کف شیر، تهیه بهترین و ایده آل ترین اسپرسوها و همچنین لاته آرت آشنا می شید و هر کدوم از قهوه هایی که در بالا ذکر شد و جزو سرفصل هاست رو اونقدر تمرین می کنید تا بدون ایراد و بهترینش رو بتونید تهیه کنید، در واقع آکادمی هنر پارس بهتون تضمین آموزش میده که تا سرفصلی رو کامل بهش مسلط نشید ازون عبور نکنه، ضمن اینکه اگر از نوع آموزش و هر مسأله دیگری راضی نبودید به شما تضمین بازگشت وجه رو هم در ابتدای ثبت نام میده (البته تابحال این اتفاق نیفتاده). خوب شما حتی می تونید یک کافه به نمایندگی کافی پارس تو هر شهری که دوست دارید راه اندازی کنید و برای اون هم بهتون مشاوره صفر تا صد برپایی کافه توسط متخصصین بیزینس تو این کار اون هم بصورت رایگان داده میشه، برای اطلاع از شرایط نمایندگی روی لینک هایلات شده کیلیک کنید.

آموزش باریستایی در آکادمی کافی پارس

از مزایای دیگه آموزش باریستایی تو کافی پارس که بسیار ویژه و فقط خاص این مدرسه قهوه هستش موارد زیره:

-تضمین معرفی به بازار کار و استخدام بعد از اتمام دوره حتی تو خود کافه پارس

-کلاس های خصوصی با مدرس در اختیار

-اعطای مدرک بین المللی و دو زبانه ترجمه شده در انتهای دوره برای کارآموزان با مزایایی فوق العاده نظیر اخذ مجوز برای راه اندازی کافه، امتیاز تو پرونده مهاجرتی برای مهارتتون، تقاضای دریافت وام برای ایجاد کسب و کار، استخدام تو بهترین کافه ها و ...

-انتخاب روز و ساعت کلاس آموزشی به انتخاب کارآموز

-امکان آموزش تو محیط کار واقعی یعنی کافی پارس شعبه کرج که تأثیر زیادی تو ریختن ترس و بدست آوردن اعتماد بنفس داره

-امکان کارآموزی بعد از اتمام دوره آموزشی تو کافی پارس یا کافه های دیگه با معرفی از طرف آکادمی

-مشاوره رایگان برای راه اندازی کافه و کمک به ایجاد کسب و کار برای کارآموز

-تنها مرکز آموزشگاه باریستایی با دارا بودن کافه های زنجیره ای در سراسر کشور

-تنها مرکز آموزش باریستایی که وارد کننده مستقیم بهترین دانه های قهوه و کارخانه رستری مجهز و بروز تو ایرانه

-مجهزترین آموزشگاه باریستایی ایران با بروزترن و مدرن ترین تجهیزات روز دنیا

-صدور کارت گارانتی و پشتیبانی 5 ساله با خدمات رایگان و نامحدود مخصوص کارآموزها با ویژگی های فوق العاده ای مثل استفاده از کلاس های رفع اشکال از سرفصل های گذرونده شده، امکان شرکت تو ورک شاپ هایی که برگذار خواهد شد، حضور تو تورهای بازدید از کارخونه های رستری قهوه و ...، مشاوره صد در صد رایگان برای داشتن کسب کار و بیزینس پلن و آینده ای روشن، معرفی به کافی شاپ های معتبر برای کارآموزی یا استخدام از طرف آکادمی پارس و خیلی مزایای دیگه که می تونید شرایطش رو تو صفحه اصلی سایت آموزشگاه کافی پارس کامل مطالعه و برای مشاوره تلفنی و ثبت نام هر چه زودتر اقدام کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: