کد خبر: ۳۹۷۰۹۵
۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۰
0
سخنگوی صنعت برق گفت: عملیات اجرایی ساخت ۵ هزار مگاوات نیروگاه شروع شده و همواره بدلیل استقبال خوب صنایع، تقاضای احداث نیروگاه به ۱۴ هزار مگاوات می رسد.

تقاضای صنایع برای احداث نیروگاه به ۱۴ هزار مگاوات رسید

در راستای اجرای تفاهمنامه سال ۱۴۰۰ در خصوص احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط صنایع کشور بین وزارتخانه‌های نیرو و صمت، هشتم خرداد ماه ۱۴۰۲ در نشستی توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و نیروگاه قدس سمنان برای تامین برق بدون محدودیت اولین نیروگاه احداث شده توسط صنایع انرژی بر کشور با ظرفیت ۳۶۶ مگاوات مبادله شد.

در این نشست که با حضور مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، سید زمان حسینی مجری طرح احداث نیروگاه‌های صنایع کشور، مدیرعامل نیروگاه قدس سمنان و نمایندگانی از وزارت صمت و ایمیدرو برگزار شد، رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران با اشاره به ماده ۴ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق که به ساخت نیروگاه توسط صنایع تاکید دارد گفت: بعد از تبادل تفاهمنامه وزارتخانه‌های نیرو وصمت، خوشبختانه عملیات اجرایی ساخت ۵ هزار مگاوات نیروگاه شروع شده و با توجه به استقبال خوب صنایع، تقاضای احداث نیروگاه از سقف ۱۰ هزار مگاوات نیز عبور کرده و به بیش از ۱۴ هزار مگاوات رسیده است.

او افزود: شرکت مدیریت شبکه برق ایران نسبت به مبادله توافقنامه تامین انرژی با صنایع مربوطه، نیروگاه‌های مشمول تفاهمنامه و شرکت‌های برق منطقه‌ای در خصوص تامین برق بدون محدودیت صنایع اقدام می‌کند.

سخنگوی صنعت برق گفت: بر اساس مفاد توافقنامه، صنایعی که در چارچوب تفاهمنامه وزارت نیرو و صمت اقدام به احداث نیروگاه کنند، می‌توانند ضمن تامین برق مورد نیاز خود ازطریق نیروگاه احداث شده، برق تولیدی مازاد بر نیاز مصرف خود را به سایر صنایع عرضه کنند؛ در این صورت صنایع طرف قرارداد این نیروگاه‌ها شامل برنامه‌های مدیریت مصرف نخواهند شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: