April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۷۳۷۸
۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
0
عبدخدایی گفت: امام (ره) از ابتدای انقلاب معتقد بود که همه باید با هم وحدت داشته باشیم و هرزمان این وحدت ایجاد شود انشاالله مشکلات کشور نیز حل خواهد شد.

اگر امروز امام خمینی (ره) حضور داشتند توصیه شان به مسئولان چه بود؟

این روز‌ها ایام ارتحال مردی است که نامش موج تازه‌ای در جهان خفته به راه انداخت؛ انقلابی که نه برای سیم و زر بود نه از حرص قدرت و جاه طلبی بلکه برای حاکمیت اسلام در جهان و به نقل از خود امام خمینی (ره) انقلاب مستضعفان بود. از همین رو نیز بر آن شدیم تا در باره آرمان‌های ایشان بیشتر بدانیم

محمدمهدی عبدخدایی تاریخ نگار دبیر کل جمعیت فدائیان اسلام پاسخ به چند نمونه از سوالات مارا در زمینه نگاه سیاسی امام خمینی (ره) بیان نمودند که در ادامه خواهیم خواند.

امام خمینی (ره) صاحب مکتب و نظریه بود و با همان نظریه توانست انقلاب را ایجاد کند

باشگاه خبرنگاران جوان: ابتدا شاید بد نباشد که بدانیم هدف امام خمینی (ره) در نام گذاری «جمهوری اسلامی» چه بود؟

عبدخدایی: در ابتدا باید اشاره کنم که امام خمینی (ره) صرفا یک شخص نبودند بلکه یک جریان ساز بودند. ایشان تنها یک شخصیت سیاسی، مذهبی و یک مرجع نبودند بلکه انسانی فیلسوف، متفکر و جریان ساز بودند اگر قرار باشد ایشان را مقایسه کنیم نباید صرفا با فق‌ها مقایسه کرد بلکه باید با شخصیت‌هایی تاریخ ساز مانند ژان ژاک روسو مقایسه کرد که کتاب قرار داد اجتماعی را نوشت و حتی بعد از انقلاب کبیر فرانسه که وی مرده بود، اما امروز همه معتقدند که پدر انقلاب کبیر فرانسه کسی نیست جز روسو، زیرا جریان انقلاب کبیر فرانسه را ساخت.

علاوه بر این بسیاری معتقدند جریان انقلاب اکتبر ۱۳۱۷ را مارکس ساخت؛ بنابراین در تاریخ برخی شخصیت‌های حضور دارند که جریان ساز هستند مانند پیامبران اولوالعزم که ما صرفا از میان ۱۲۴ هزار پیامبر تنها ۵ پیامبر اولوالعزم و صاحب مکتب هستند؛ امام خمینی (ره) هم صاحب مکتب و نظریه بود و با همان نظریه توانست انقلاب را ایجاد کند.

بسیاری ایران را چندپاره می‌خواستد، اما امام خمینی (ره) توانستند تمام اقوام را گرد یک پرچم بیاورند

علت اینکه ایشان فرمودند جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه بیشتر این بود که ایشان در چهارچوب حاکمیت اسلامی برای حکومت فکر می‌کرده است و به همین دلیل چارت ولایت فقیه را نوشته بودند قبل از اینکه انقلاب اسلامی ایجاد شود در دنیا مکاتب بسیاری وجود داشت نظیر ناسیونالیسم، سوسیالیسم، کمونیسم، اگزیستانسیالیسم، لیبرالیسم و... که همه این‌ها مکتب هستند، اما امام (ره) مخالف لائیک بوده اند و تحقق آرمان‌های اسلامی را در جمهوری اسلامی میدیده اند؛ از همین رو نیز امروز شاهدیم که مقام معظم رهبری میگویند ما به سمت حاکمیت اسلامی حرکت می‌کنیم و این یعنی همان مسیر امام خمینی (ره)، زیرا اسلام را دینی کامل می‌دانند و پیامبر تنها انسانی است که کتابی آورده است که پس از ۱۴۰۰ سال می‌درخشد؛ لذا آرمان گرایی یک شخصیت جریان ساز در قرن ۱۴ هجری قمری دنیا را متوجه حاکمیت اسلامی کرده است.

یکی از کار‌های بزرگ امام خیمنی این بود که در عین حال که عز الدین حسینی در کردستان، بچه‌های سردار محضر خان در سیستان و توماج مختوم در ترکمنستان می‌خواستند هریک دولت مستقل تشکیل دهند و ایران و چند پاره کنند، اما امام خمینی (ره) توانستند با حرکت‌های فکری درست هماهنگی‌هایی را ایجاد و نگذارند که ایران چند پاره شود و در عین حال که اقوام مختلف در ایران زندگی میکنند آن‌ها را گرد یک پرچم جمع کنند.

اگر امام خمینی (ره) امروز حضور داشتند همان توصیه‌های رهبری را تکرار می‌کردند

باشگاه خبرنگاران جوان: معتقدید که اگر امام خمینی (ره) امروز حاضر بودند توصیه‌شان به مسئولان چه بود؟

عبدخدایی: مقام معظم رهبر‌ی امروز همان توصیه‌های امام (ره) را دارند و در مسیر امام خمینی قدم میگذارند اگر امام هم امروز بودند قطعا درباره اقتصاد مملکت توصیه می‌کردند؛ در زمان انقلاب جمعیت ایران ۳۲ میلیون بود، اما اکنون به ۹۰ میلیون رسیده است و مصرف سرانه ما در زمان شاه یک سوم بوده است و ارزی که به ایران در سال ۱۳۵۶ آمده بود ۲۶ میلیارد و دویست میلیون دلار بود که قدرت خریدش حدود ۵۰۰ دلار امروز است، زیرا آن زمان طلا انسی ۶۰ دلار بوده و امروز ۱۸۰۰ دلار است.

آمریکا به زور سر نیزه دلار را حفظ کرده است

آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم طلا را از پشتوانه بودن اسکناس خارج کرد و اعلام کرد که پشتوانه اسکناس کار مردم من است و نتیجه اش این بود دلاری که آمریکا در جهان توزیع کرد الان اگر یک پنجم آن را از آمریکا کالا بخواهند توان تامینش را ندارد یعنی انقدر تولید ندارد که به اندازه اسکناسش در دنیا برسد. آمریکا به قول خودش یک کشور ورشکسته است، اما به زور سرنیزه دلار را حفظ کرده است و الان هم جمهوری اسلامی ایران و برخی دیگر از کشور‌ها در تلاشند تا دلار را از آقایی بیاندازند که اگر این اتفاق بیافتد دیگر آمریکای قدرتمندی وجود ندارد که بتواند ناوگان ششم و هفتمش را در دنیا نگه دارد.

مگر امام خمینی (ره) نگفته بودند که اسلام از ملی گرایی سیلی خورده چرا رسانه‌های ما از ملی گرا‌ها بت میسازند؟

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا امروز مسئولان به توصیه مقام معظم رهبری که همان مسیر امام خمینی (ره) است گوش فرا می‌دهند؟

عبدخدایی: نتیجه اش مشخص است آیا آنچه که رهبری گفته اند تا امروز اجرا شده است؟ از ابتدای انقلاب حاکمیت با نظام مخالف بوده است. برای مثال بنی صدر با امام اختلاف داشته است، نخست وزیر با رئیس جمهور، مرحوم رفسنجانی اختلاف نظر‌های کمی داشته است و تازه امروز رهبری دو سال است که با حاکمیت اختلاف ندارد، اما بدنه از نظر فکری همان اختلاف را دارد. برای مثال مگر امام خمینی (ره) نگفته بودند که اسلام از ملی گرایی سیلی خورده چرا رسانه‌های ما از ملی گرا‌ها بت میسازند؟ برای مثال آقای بازرگان آدم درستی بود، اما با امام از نظر فکری اختلاف داشت و تا زمانی که هردو این‌ها وحدت پیدا نکنند شرایط اجتماعی ما اصلاح نخواهد شد.

البته وضع هم اینگونه نیست که یک شبه اصلاح شود بلکه زمان بر است همانطور که گفتم جمعیت ۳۲ میلیونی به نود میلیون رسیده و مصرف هر فرد سه برابر شده است که باید برای آن فکری کرد و این فکر هم در سایه وحدت ایجاد می‌شود از همین رو نیز امام (ره) از ابتدای انقلاب معتقد بود که همه باید با هم وحدت داشته باشیم و هرزمان این وحدت ایجاد شود انشاالله مشکلات کشور نیز حل خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: