May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۱۲۴۹۴
۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
0
دانشمندان دانشگاه کرنل آمریکا بر این باورند که گام بزرگی در راستای جستجوی موجودات فضایی برداشته اند.

کشف «کلید احتمالی» برای یافتن حیات فرازمینی

دانشمندان دانشگاه کرنل آمریکا ادعا کرده اند سیاراتی که حیات بیگانه را جذب می‌کنند ممکن است رنگ بنفش متمایز از خود ساطع دهند.

دکتر لیزا کالتنگر، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: ما چشمان خود را به روی دنیا‌های شگفت انگیز اطراف خود باز می‌کنیم، باکتری‌های بنفش می‌توانند در شرایط بسیار متنوعی زندگی کرده و رشد کنند و این تصور را آسان می‌کند که رنگ بنفش در دیگر عوالم احتمالا سبز است.

او افزود: ما باید یک پایگاه داده از نشانه‌های حیات ایجاد کنیم تا مطمئن شویم تلسکوپ‌های ما زندگی را از دست نمی‌دهند، اگر دقیقاً شبیه آنچه ما هر روز در اطراف خود با آن مواجه می‌شویم به نظر نرسد.

در این راستا، تیم تحقیقاتی رنگ‌ها و علائم شیمیایی انواع موجودات زنده و مواد معدنی را فهرست بندی کردند.

این مطالعه نشان داد که باکتری‌های بنفش می‌توانند از پرتو‌های مادون قرمز نامرئی برای فعال کردن فتوسنتز استفاده کنند. بنابراین، این باکتری‌ها احتمالاً قبل از ظهور در فتوسنتز نوع گیاهی خود، در زمین وجود داشتند.

دورتر از سیاره ما، باکتری‌های بنفش می‌توانند برای سیاره‌هایی که به دور ستاره‌های کوتوله قرمز سردتر می‌چرخند (شایع‌ترین نوع در کهکشان ما) مناسب باشند.

دانشمندان می‌گویند که این سیارات یک "اثر نوری" متمایز تولید می‌کنند که می‌توانیم با استفاده از تلسکوپ‌های زمینی و فضایی آن را تشخیص دهیم.

لیجا فونسیکا کویلو، اولین محقق این مطالعه گفت: اگر باکتری‌های بنفش می‌توانند روی سطح یک سیاره یخ زده، یک جهان اقیانوس، یک کره برفی یا بدن نوزادی که به دور یک ستاره سردتر می‌چرخد رشد کنند، ما اکنون ابزار‌هایی برای جستجوی آن‌ها داریم..

این مطالعه جدید پس از آن انجام شد که تیمی از دانشمندان دانشگاه واشنگتن پیشنهاد کردند که حیات بیگانه ممکن است در نزدیکی زمین پنهان شده باشد، به گونه‌ای که مدعی هستند ناسا می‌تواند وجود در سال ۲۰۳۰ وجود حیات فرازمینی را با پرتاب سفینه ۱۷۸ میلیون دلاری خود به قمر مشتری، اثبات کند.

منبع: دیلی میل

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: