May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۱۳۴۱۲
۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰
0
فیروزآبادی گفت: پارک‌های علم و فناوری بین ایران با ۵ کشور ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمبابوه در آینده نزدیک ایجاد خواهد شد.

همکاری ایران با ۵ کشور برای ایجاد پارک‌های علم و فناوری

روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ گفت: امروز قدرت و عظمت و افتخار کشور در عرصه‌های بین‌المللی، توان علمی و فناوری و نوآوری است که صاحبان این توان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستند.

وی تصریح کرد: رویداد اینوتکس که هر روز نوآورتر می‌شود به بزرگترین رویداد زمانی نوآوری کشور تبدیل شده است. این رویداد به یک اتفاقی تبدیل شده است تا همه اعضای اکوسیستم نوآوری زیر سقف جهت فناوری منطقه جمع شوند و دستاورد‌های یکساله را به اشتراک بگذارند.

معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری بیان کرد: امروز در کشور ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان داریم و فروش آن‌ها به بیش از ۵۳۰ هزار میلیارد تومان در سال رسیده است. اما صادرات شرکت‌ها نسبت به سال گذشته ۳ برابر شده است. به گزارش گمرک، ۲.۵ میلیارد دلار صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را از سال گذشته داشتیم. سال گذشته ۴۳ هیئت بلندپایه خارجی را میزبان بودیم و صبح امروز نیز در خدمت وزیر آموزش عالی زیمباوه بودیم.

وی گفت: ایران یکی از بهترین کشور‌ها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشور‌های ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمبابوه داشته باشیم. امسال سه حرکت مهم در پارک فناوری پردیس داشتیم. اولین اقدام دریافت مجوز نخستین سازمان توسعه سرمایه‌گذاری در پارک فناوری پردیس طبق قانون ۱۷ جهش تولید دانش بنیان است که تاسیس شهرک نخبگانی از اهداف این سازمان توسعه سرمایه‌گذاری است.

دهقانی خاطرنشان کرد ما در کمتر از ۴ سال آینده شاهد ایجاد شهر نوآوری پردیس خواهیم بود. ما نیاز داریم که هم آوردگاه بزرگ همایشی و نمایشی را در پارک فناوری پردیس داشته باشیم نمایشگاه دائمی کاملاً نوآور که معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری آمادگی دارد طبق بند ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان از آن حمایت کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه تعهد کرده‌ایم ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری داشته باشیم گفت: مرکز ملی آفرینش‌های کوانتومی یک ماه پیش در پارک فناوری پردیس با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر در زمینه اپتیک و کوانتوم آغاز به کار کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: