May 2024 08 / چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد:
کد خبر: ۳۲۰۹۵۹
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۶
0
پول نیوز - سرمایه گذاری خطرپذیر سالیان سال در اقتصاد کشور ما مغفول مانده و توسعه این نوع سرمایه گذاری برای کشور ضروری است.

نیاز اقتصاد کشور؛ صندوق های سرمایه گذاری

به گزارش پول نیوز، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در آیین رونمایی و پذیره نویسی فراصندوق ستارگان گفت: از تاسیس این صندوق بسیار خوشحالم به این دلیل که ما بیش از یک سال به دنبال ایجاد این نهاد در سازمان بورس و دیگر نهاد‌های بزرگ کشور بودیم و هم اکنون با کمک سازمان بورس، دانشگاه آزاد اسلامی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) توانستیم این صندوق را به عنوان یک نهاد مالی در اقتصاد کشور ایجاد کنیم.

ستاری در ادامه افزود: سرمایه گذاری‌های خطرپذیر بخشی است که متاسفانه سالیان سال در اقتصاد کشور ما مغفول مانده و توسعه این نوع سرمایه گذاری‌ها در کنار بحث اعطای تسهیلات بانک‌ها می‌تواند برای حوزه اقتصاد دانش بنیان کشور تأمین مالی کند.

وی در ادامه با تشکر از تمامی نهاد‌هایی که در تاسیس این صندوق همکاری‌های لازم را با معاونت عملی و فناوری ریاست جمهوری داشته اند، اظهار داشت: از سازمان بورس، شرکت فرابورس ایران و بدنه بازار سرمایه تشکر ویژه‌ای دارم به این دلیل که می‌دانم ایجاد یک صندوق، با این حجم، دردسر‌ها و مشقت‌های خاصی دارد و در این زمینه سازمان بورس و فرابورس ایران از هیچ زحمتی دریغ نکردند.

معاون عملی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه در خصوص نقش دولت دراین صندوق اشاره داشت: این سرمایه گذاری مختص به نهاد‌های خصوصی است و تامین سرمایه آن نیز از طریق بازار سرمایه صورت می‌گیرد لذا دولت، هیچ نقش و قانون خاصی در این مورد ندارد. بحث سرمایه گذاری در این صندوق مختص به جوانانی است که سرمایه هایشان در مغزهایشان است نه در جیب هایشان.

بر اساس این گزارش، تفاهم نامه سرمایه گذاری و مشارکت در فراصندوق ستارگان میان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، دانشگاه آزاد اسلامی، کمیته امداد امام خمینی و آستان قدس رضوی، امروز، در آیین رونمایی و پذیره‌نویسی فراصندوق ستارگان به امضا رسید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: