کد خبر: ۳۳۶۱۰۳
۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
0
مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: صادرات بیش از ۱.۵ میلیون تن میوه و سبزیجات طی دوره ۴ماهه نخست سال جاری به کشورهای هدف نشان از قابلیت‌های کم‌نظیر بخش کشاورزی کشورمان است.

1.5 میلیون تن میوه و سبزی در 4 ماهه نخست امسال صادر شد

 

به گزارش پول نیوز، محمود بازاری اظهار داشت: توسعه صادرات محصولات کشاورزی طی برنامه‌های پنج ساله توسعه به عنوان یکی از بخش‌های مهم اقتصادی کشور مورد توجه و اهتمام وزارت صمت قرار داشته و کماکان در صدر برنامه‌های حمایتی این وزارتخانه است‌.

وی افزود: تامین امنیت غذایی مردم و کمک به تأمین منابع ارزی مورد نیاز کشور از محل تولیدات متنوع بخش کشاورزی از مهم‌ترین و ارزنده‌ترین دستاوردهای بخش کشاورزی و بهره‌برداران پرتلاش این حوزه طی سال‌های طولانی است.

مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: توسعه صادرات محصولات کشاورزی طی برنامه‌های پنج ساله توسعه به عنوان یکی از بخش‌های مهم اقتصادی کشور مورد توجه و اهتمام وزارت صمت قرار داشته و کماکان در صدر برنامه‌های حمایتی این وزارتخانه است‌.

وی افزود: به منظور فعال شدن بیش از پیش ظرفیت‌های بالفعل این بخش و تسهیل شرایط تولید و بازاررسانی محصولات کشاورزی برای کمک به اشتغال و بهره‌وری اقتصادی این حوزه نیازمند تجهیز و توسعه زیرساخت‌های صادراتی هستیم.

بازاری بیان کرد: نگهداری و حمل استاندارد محصولات کشاورزی از مبداء مناطق تولید تا تحویل کالا به مصرف‌کننده نهایی این اقلام از مهم‌ترین دغدغه‌های وزارت صمت برای حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده و جلوگیری از افزایش ضایعات و خسارت محصولات است که در حوزه صادرات یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها تعیین مبادی تولید و همچنین مبادی مرزی خروج محصولات صادراتی بخش کشاورزی جهت ایجاد زیرساخت‌های نگهداری و انبارش موقت محصولات فسادپذیر است که با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در دست پیگیری است.

مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: صادرات بیش از ۱.۵ میلیون تن محصولات تازه‌خوری اعم از میوه و سبزیجات طی دوره ۴ماهه نخست سال جاری به کشورهای هدف نشان از قابلیت‌های کم‌نظیر بخش کشاورزی کشورمان است که باید الزامات مورد نیاز با اقدام و کمک دستگاه‌های متولی و مسئول به ویژه در امر حمل و نقل و زیرساخت‌های لجستیکی برای تجهیز ناوگان حمل سرد و ایجاد زیرساخت‌ها در بخش تولید و صادرات عملیاتی شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: