May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۷۷۷۰
۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
0
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ضمن تکذیب کاهش ۵۰ درصدی تولید گوشت مرغ در کشور، از صادرات مرغ خبر داد و گفت: اکنون جوجه ریزی طبق روال انجام می‌شود و هیچ مشکلی در تامین گوشت مرغ موردنیاز کشور نداریم.
خبر مهم درباره وضعیت تولید مرغ در کشور
«حبیب اسدالله نژاد» امروز (سه شنبه) درباره وضعیت تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ، افزود: در پی کاهش نقدینگی بخش تولید (طیور)، اندکی با افت جوجه ریزی روبه‌رو خواهیم شد، اما این که افت در حد ۵۰ درصدی در اولید گوشت مرغ داشته باشیم، صحت ندارد و این موضوع درست نیست. تولید به کار خود طبق روال ادامه می‌دهد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اظهارکرد: اکنون برای حمایت از تولیدکنندگان صنعت طیور، دولت شرایط را برای جذب و خرید مرغ مازاد فراهم کرده است، به طوری که بخشی از مرغ مازاد تولیدی توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری و ذخیره‌سازی و بخش دیگر روانه بازار‌های صادراتی می‌شود.

صادرات گوشت مرغ در حال انجام است
به گفته وی، اکنون صادرات گوشت مرغ به دلیل وجود بازار‌های صادراتی در حال انجام است و هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی درباره وضعیت تامین نهاده‌های صنعت طیور کشور، گفت: نهاده‌های صنعت طیور با ارز نیمایی هیچ مشکلی ندارد و سریع در سامانه بازارگاه بارگذاری و در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد.

اسدالله نژاد تصریح کرد: آن بخش از تولیدکنندگانی که نهاده با ارز ترجیحی طلب دارند، هنوز نهاده خود را دریافت نکرده‌اند. وزارت جهاد کشاورزی تلاش دارد فرآیند تخصیص نهاده‌ها با ارز ترجیحی را تسریع کند و تا هفته آینده در اختیارشان قرار بگیرد که دچار مشکل نشوند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اضافه کرد: بخشی از نهاده‌ها از طریق تولیدکنندگان خریداری شده و مبلغ آن به‌حساب واردکنندگان واریز شده است، اما واردکنندگان نهاده‌ها را در اختیار بخش تولید قرار نمی‌دهند که این مهم نیز در حال پیگیری است.

وی در پایان تاکید کرد: تولیدکنندگان باید با افزایش بهره‌وری هزینه نرخ تمام شده را کاهش دهند تا خرید مرغ صادراتی ایران در بازار‌های هدف جذاب شود، البته مرغ تولیدی کشور بازار‌های خود را دارد.

به‌تازگی برخی مدعی شدند که ۵۰ درصد مرغداران جوجه ریزی نکرده‌اند و در بازار خارجی هم صادرات با نرخ‌های فعلی صرفه ندارد و گذشته از این بازار صادراتی ایران محدود به عراق و افغانستان است که درحال‌حاضر همان بازار‌ها را هم از دست داده و کشور‌های دیگر جایگزین ایران شده‌اند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: