جدیدترین خبر از پروژه سفر به ماه؛
کد خبر: ۳۸۴۱۰۹
۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
0
ناسا تصمیم گرفته موشک اس ال اس که قرار است کپسول بی سرنشین اوریون را به مدار ماه ببرد، همچنان روی پد پرتاب نگه دارد و نشتی آن را همانجا برطرف کند.
نشتی موشک پروژه آرتمیس روی پد پرتاب برطرف می‌شود
این موشک که قرار است ماموریت «آرتمیس یک» را انجام دهد در هفته‌های قبل با مشکل روبرو شد. هفته گذشته یک نشتی سوخت هیدروژن مانع از پرتاب موشک به فضا شد، زیرا تیم پروژه نتوانستند آن را در مدت زمان مورد نظر ترمیم کنند.

این نشتی در بخش رابطی اتفاق افتاد که قسمت مرکزی موشک را به خط پیشران (از برج پرتاب متحرک موشک) متصل می‌کرد. مقامات ناسا نیز روز گذشته اعلام کردند تیم آرتمیس یک پس از بررسی این مشکل تصمیم گرفته اند قسمت معیوب رابط اتصال را تعویض کنند.

فرایند مذکور رو پد ۳۹ B در مقر فضایی کندی واقع در ایالت فلوریدا آمریکا انجام می‌شود. موشک طی سه هفته گذشته روی همین پد قرار داشت.

مقامات ناسا در بیانیه‌ای در این باره نوشته اند: انجام فرایند تعویض روی پد نیازمند آن است که تکنسین‌ها حصاری دور محوطه قرار دهند تا از سخت افزار در برابر وضعیت آب وهوا و دیگر شرایط محیطی، محافظت کنند. این روند به مهندسان اجازه می‌دهد ترمیم انجام شده را در شرایط بسیار سرد آزمایش کنند. همچنین انجام این کار روی پد به تیم پروژه اجازه می‌دهد تا حد ممکن داده‌هایی درباره دلیل اختلال ایجاد شده، جمع آوری کنند. ممکن است تیم پروژه موشک را به واحد مونتاژ منتقل کند تا فرایند‌های اضافی انجام دهد که نیازی به تجهیزات بسیار سردی ندارد که فقط روی پد موجود هستند.

ناسا تاکنون دوبار تلاش کرده تا ماموریت آرتمیس یک را انجام دهد، اما هر دو بار شکست خورده است. قرار است طی این ماموریت ابر موشک اس ال اس همراه کپسول اوریون به سفری ۴۲ روزه دور ماه بروند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: