در راستای فعال سازی معادن بوکسیت:
کد خبر: ۳۴۹۴۵۷
۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
0
بازدید از معادن بوکسیت استان کهگیلویه و بویراحمد در راستای فعال سازی معادن بوکسیت این استان صورت گرفت.

کهگیلویه و بویراحمد قطب تامین بوکسیت خواهد شد

 

به گزارش پول نیوز، در راستای پیاده سازی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به انجام فراخوان سرمایه گذاری در معادن بوکسیت آن استان، بازدید از معادن با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیر امور معادن سازمان صمت، کارشناس ارشد صنایع معدنی سرمایه گذار منتخب(شرکت فولاد تکنیک) و مشاورین شرکت مذکور، کارشناس طرح احیاءِ، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، مسئولین محلی شهرستان چرام و بهره برداران معدنی استان در خصوص سرمایه گذاری برای احداث کارخانه فرآوری و بالا بردن ارزش افزوده و اشتغال‌زایی در استان های کمتر توسعه یافته انجام شد، همچنین بعد از بازدید از معادن استان، جلسه ای با هماهنگی استانداری استان با حضور رییس سازمان صمت استان و بازدید کنندگان معادنِ استان جهت مشخص نمودن نحوه سرمایه گذاری با هدف احیا و فعال سازی معادن بوکسیت استان برگزار شد.

از آنجائیکه مزیت نسبی مواد معدنی استان از نوع ماده معدنی بوکسیت و سلستین و سایر مواد معدنی می باشد، با احداث این کارخانه جهت فرآوری و تهیه مواد اولیه صنایع آلومینیم کشور، این استان می تواند یکی از مهترین قطب های تامین بوکسیت در کشور شود.

با توجه به توافق فیمابین بهره بردار یکی از معادن مهم بوکسیت استان و سرمایه گذاران تعیین شده در فراخوان، جهت احداث کارخانه فرآوری بوکسیت در این استان، می توان جهت افزایش تولید این نوع ماده معدنی جهت مصارف داخلی کشور اقدام کرد.

با توجه به همکاری دستگاه های اجرایی استان، شرکت سرمایه گذار پس از بررسی کارشناسی و تخصصی، یکی از روش‌های فرآوری متناسب با شرایط منطقه را برای احداث این کارخانه پیشنهاد خواهد داد و در خصوص تأمین مواد اولیه کارخانه مذکور توسط بهره برداران استان طی قراردادهای بلند مدت اقدام خواهد شد.

محل احداث این کارخانه در شهرک صنعتی شهرستان چرام در فاصله ۳۵ کیلومتری معادن، با توجه به فراهم بودن زیرساخت های لازم پیشنهاد شد.

لازم به ذکر است معادن بوکسیت استان کهکیلویه و بویر احمد دارای کیفیت مناسب برای مصرف این نوع ماده معدنی در کشور می باشند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: