April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۱۵۰۵
۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۷
0
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بیشترین کسانی که در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند ۱۸ تا ۳۵ ساله‌ها هستند.
۱۸ تا ۳۵ ساله‌ها صدرنشین جانباختگان تصادفات رانندگی
همزمان با هفته نیروی انتظامی، همایش بانوان فرهنگ‌یار ترافیک پلیس راهور امروز با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، سردار سرتیپ سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا و زهره الهیان رئیس فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی در شهرک آزمایش برگزار شد.

سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در سومین روز از هفته ناجا در دومین همایش بانوان فرهنگیار ترافیک اظهار داشت: سالانه حدود ۱۶ تا ۱۷ هزار نفر در سوانح ترافیکی در کشور جان خود را از دست داده و زیان مالی ناشی از این حوادث، معادل هشت درصد از تولید ناخالص ملی است.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه تصادفات از جدی‌ترین معضلات کشور است و ۱۶ تا ۱۷ هزار جانباختگان حوادث ترافیکی برای کشور زیبنده نیست، تصریح کرد: طبق آمار‌های به دست آمده، بانوان بیشتر از آقایان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت و کمتر دچار سوانح ترافیکی می‌شوند.

وی ادامه داد: از سال ۸۴ در پلیس راهور به یک چالش جدی دست پیدا کردیم و آن این بود که اگر می‌خواهیم توسعه انضباط داشته باشیم باید از ظرفیت‌های اجتماعی بهره ببریم.

وی با اشاره به نقش مادران و همسران در توسعه آموزش و فرهنگ گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد که در تصادفات، ۶۵ درصد آقایان و فقط ۳۵ درصد خانم‌ها مقصر هستند و خانم‌ها بیشتر احتیاط کرده و قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت می‌کنند.

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه بانوان بیشتر از آقایان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت و کمتر دچار سوانح ترافیکی می‌شوند، گفت: بیشترین کسانی که در کشور در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند افراد ۱۸ تا ۳۵ سال و جامعه فعال کشور هستند.

سردار هادیانفر در خصوص نقش سایر سازمان‌های مسئول در حوزه ترافیک گفت: ۳۰ دستگاه در حوزه ترافیک مسئولیت دارند، اما تکالیفی که قانون به عهده آن‌ها گذاشته را کسی مطالبه نمی‌کند و جایی پرسیده نمی‌شود که چه کار موثری در وظیفه‌ای که در بحث ترافیک به آن‌ها محول شده انجام داده اند و نیاز است که جامعه در این خصوص مطالبه گری کند.

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه انضباط در هر کشور نشانه توسعه یافتگی است خاطرنشان کرد: یکی از با ارزش‌ترین کار‌ها استفاده از خانم‌ها در حوزه انضباط ترافیکی و پیشگیری از تصادفات است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: