April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۵۸۰۰
۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵
0
دکتر غلامرضا سلیمانی که در بیست و هشتمین همایش بیمه و توسعه سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه یک صنعت پشتیبان ساز، آرامش بخش و اطمینان آفرین است که موتور محرکه توسعه اقتصادی کشور به شمار می‌رود.
با کاهش سهم بازار پول در کشور می‌توان نسبت به ارتقای بازار بیمه و همچنین بازار سرمایه در کشور امیدوارتر شد
رئیس کل بیمه مرکزی با قدردانی از حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، تنی چند از نمایندگان مجلس و فعالان صنعت بیمه و همچنین بیش از ۱۵ هزار بیننده و شنونده مجازی همایش، اظهار داشت: هم اندیشی تمامی ذینفعان صنعت بیمه، زمینه ساز رشد این صنعت است و همایش‌های اینچنینی می‌تواند در تحول بیمه‌ای نقش مهمی را ایفا کند.

وی از برنامه ریزی‌های گسترده برای تکمیل زیرساخت‌های دیجتالی در صنعت بیمه سخن گفت و افزود: ارائه محصولات سایبری بیمه از اهداف جدی ماست و حتی یکی از شرکت‌های برای فعالیت در این صنعت با محوریت کالا‌های الکترونیکی بیمه‌ای اعلام آمادگی کرده است.

دکتر سلیمانی در همین راستا ابراز امیدواری کرد که در سال آینده پرداخت خسارات بیمه‌ای در راستای تکمیل چرخه بیمه گری به صورت دیجیتالی صورت گیرد.

رئیس شورای عالی بیمه خاطرنشان کرد: دنیا با شتاب بسیاری در مسیر الکترونیکی شدن خدمات بیمه‌ای حرکت می‌کند و در حال حاضر بیش از چهل درصد خدمات بیمه‌ای در کشور‌های پیشرفته از مدار سنتی خارج شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ضریب بالای خسارت در رشته‌هایی نظیر شخص ثالث و درمان تکمیلی اشاره کرد و افزود: عدد بالای خسارت در برخی رشته‌های بیمه‌ای نگران کننده به نظر می‌رسد که با توجه به فعالیت اثربخش مرکز ریسک و همچنین تکمیل زیرساخت‌های الکترونیکی برای کنترل تخلفات این خسارات کاهش خواهد یافت.

دکتر غلامرضا سلیمانی با تاکید بر این نکته که سهم خواهی برخی سازمان‌ها و دستگاه‌ها از صنعت بیمه یک پدیده خطرناک است، تصریح کرد: صنعت بیمه باید از توانگری مالی مناسبی برخوردار باشد تا در هنگام وقوع حوادث و وارد آمدن خسارات بزرگ، دغدغه‌های دولت را کاهش دهد.

وی با تشریح عملکرد درخشان صنعت بیمه در اوج تحریم ها، اظهار داشت: با وجودی که به تحریم‌های شدیدی که به صنعت بیمه کشور تحمیل شده با افتخار اعلام می‌کنم که بیش از پانصد میلیارد دلار از ریسک‌های داخلی توسط صنعت بیمه تحت پوشش قرار گرفته است.

رئیس کل بیمه مرکزی در بخش پایانی سخنان خود به موضوعات و دستاورد‌هایی نظیر ضرورت تقویت بیمه‌های زندگی، بهادار شدن اوراق بیمه ای، صدور ضمانت نامه‌های بیمه ای، اهمیت ترکیب سرمایه گذاری در صنعت و همچنین تکمیل فرایند صدور کدیکتا پرداخت و گفت: توسعه و حمایت از شبکه فروش برنامه اصلی و جدی نهادناظر است که درنظرگرفتن مصالح تمامی ذینفعان به این مقوله خواهیم پرداخت.

شایان ذکر است که در این همایش معاون اقتصادی رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس پژوهشکده بیمه نیز به طرح دیدگاه‌های خود در خصوص آخرین تحولات صنعت بیمه پرداختند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: