April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۶۰۴۱
۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۱
0
به تازگی ویدئویی از جاده مشگین شهر به هریس در استان اردبیل در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که معادلات فیزیک را نقض می کند.
جاده‌ای که خودروها در آن سربالایی می‌روند
نام «مثلث برمودا» و داستان‌های مربوط به ناپدید شدن کشتی‌ها و هواپیماها را شاید تاکنون شنیده و خوانده باشید؛ منطقه‌ای در اقیانوس اطلس و در سواحل جنوب شرقی آمریکا. شاید درباره مکان‌هایی هم که آب سربالایی حرکت می‌کند، مطالبی شنیده باشید.

درباره مکان‌های عجیب و غریب در جنگل‌ های آمازون چطور؟ در همین ایران خودمان هم مکان‌هایی وجود دارد که عملکردها در آن‌ها عجیب و غریب است و به نظر قوانین طبیعی را نقض می‌کند.

به تازگی ویدئویی از جاده مشگین شهر به هریس در استان اردبیل در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که در آن افرادی که با خودرو از این مسیر در حال عبورند خبر از وجود جاده‌ای می‌دهند که معادلات فیزیک را نقض می‌کند.

در این فیلم ادعا شده است، در حالی که این جاده شیب تندی دارد، اگر خودرو را در این مسیرها در حالت خلاص نگه دارید در کمال تعجب خواهید دید که خودرو به جای حرکت به سمت پایین به سمت بالا می‌رود البته این تنها جاده با این خاصیت عجیب در کشورمان نیست و در بجنورد، زرین دشت فیروزکوه، آذربایجان غربی و... هم از این جاده‌ها داریم. در این گزارش سعی کرده ایم دلیل این اتفاق را برای تان توضیح دهیم.

جاذبه معکوس یا خطای دید؟

برخلاف تعدادی از مردم که وجود جاذبه معکوس را باور کرده‌اند، کارشناسان زمین شناسی که در این باره تحقیق کرده‌اند، نظر دیگری دارند. آن‌ها این پدیده را آزمایش کرده و با تکیه بر همین آزمایش‌های علمی و عملی می‌گویند که این اتفاق به هیچ عنوان ربطی به جاذبه معکوس ندارد.

دکتر محمدرضا قاسمی- عضو هیئت علمی پژوهشکده سازمان زمین شناسی - یکی از کارشناسانی است که در خصوص پدیده جاذبه معکوس تحقیق کرده است: «جاذبه معکوس گرانشی است که تحت تاثیر جرم اجسام ایجاد می‌شود.» این کارشناس زمین شناسی معتقد است که جاذبه معکوس در این خیابان‌ها هیچ پایه و مبنای علمی ندارد و در نتیجه خطای دید اتفاق می‌افتد.

به نظر دکتر قاسمی، حرکت خودرو به سمت بالا نتیجه خطای دید انسان‌هاست. آقای دکتر برای اثبات نظرش آزمایش ساده‌ای پیشنهاد می‌کند، او برای این که مطمئن شوید در آن مناطق گرانش معکوسی وجود ندارد از افرادی که به این مناطق رفته اند می‌خواهد مقداری آب را روی زمین بریزند تا متوجه شوند که گرانش معکوسی وجود ندارد و آب به سمت پایین سرازیر می شود و به سمت بالا حرکت نمی‌کند.» با این حال با وجود این که محققان با انجام آزمایش‌های مختلف به این نتیجه رسیده‌اند که این خیابان‌ها و جاده‌ها یک سرازیری هستند که با خطای دید سربالایی دیده می‌شوند، اما هنوز برخی، نظریات خود را دارند.

جاذبه‌ای که دیده نمی‌شود!

با این حال، مرموز بودن این جاده‌ها می‌تواند جاذبه خوبی برای جذب گردشگر باشد، اتفاقی که در کشورهای دیگر به خوبی می‌افتد، اما با وجود این که سال‌هاست ویدئوهایی از این جاده‌ها در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، به نظر می‌رسد هیچ تلاشی برای معرفی آن‌ها به منظور جذب گردشگر نشده، در حالی که همین ظرفیت‌ها می‌تواند گردشگران داخلی و خارجی زیادی را جذب کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: